Τρέχουσα Κατάσταση
Δεν το έχετε ξεκινήσει
Κόστος Σεμιναρίου
25€
Ξεκινήστε τώρα

Σεμινάριο Elementor Page Builder for WordPress (plugin)

Ο Elementor είναι ένα εργαλείο του WordPress με το οποίο μπορείτε να σχεδιάσετε το site σας από το μηδέν, χωρίς γνώσεις προγραμματισμού. Ήρθε για να κάνει τη δημιουργία ιστοσελίδων και eshop μια ακόμα πιο εύκολη διαδικασία.

elearning σεμιναριο elementor

Ο Elementor είναι o δημοφιλέστερος Page Builder του WordPress με πάνω από 4 εκατομμύρια ενεργές εγκαταστάσεις. Είναι ένα πολύ ελαφρύ εργαλείο, εύκολο στη χρήση και προσαρμόζεται σε κάθε οθόνη (pc, laptop, tablet, mobile). Το χρησιμοποιούν τα μεγαλύτερα digital marketing agencies για να σχεδιάζουν εύκολα και γρήγορα, εντυπωσιακές landing pages.

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο χρειάζεται να γνωρίζετε τις βασικές λειτουργίες του WordPress. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα από τα παρακάτω σεμινάρια που περιλαμβάνουν τις βασικές λειτουργίες του WordPress.

Σε ποιους απευθύνεται

  • Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις για τις λειτουργίες του WordPress.
  • Σε φοιτητές, που τους ενδιαφέρει ο χώρος του Digital Marketing & Web Development και θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους

Εισηγητής: Δημήτρης Τσιντικίδης (ΜSc-IΤM)

Είναι εξειδικευμένος σύμβουλος Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Digital Marketing. Έχει συνεργαστεί με πολλές εταιρίες στον τομέα του eCommerce για την βελτίωση της online εικόνας τους. Έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας με ειδίκευση στα Πληροφοριακά συστήματα και στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο MSc in Innovation and Technology Management – University of Bath. Συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις και σεμινάρια γύρω από τις ψηφιακές δεξιότητες και από το 2014 εκπαιδεύει συστηματικά στελέχη επιχειρήσεων στον τομέα του eCommerce.

Πληροφορίες Πρόσβασης

Με την αγορά του σεμιναρίου έχετε πρόσβαση σε αυτό για τρεις (3) μήνες (93 ημέρες) για απεριόριστες επαναλήψεις των βίντεο. Πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να παρακολουθήσετε τις ενότητες του σεμιναρίου. Όλοι οι παρακάτω σύνδεσμοι ξεκλειδώνονται για την παρακολούθηση των βίντεο μετά την ολοκλήρωση της αγοράς του σεμιναρίου. Πριν την αγορά, υπάρχουν κάποιες ενότητες ανοιχτές για προεπισκόπηση, τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Αφού επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας, σας δίνεται πρόσβαση στο σεμινάριο, και μπορείτε να το παρακολουθήσετε κάνοντας σύνδεση στην ιστοσελίδα μας με τον λογαριασμό που δημιουργήσατε κατά την αγορά σας.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης Κέντρου Δια Βίου Μάθησης.
Παρακαλώ ενημερώστε μας,  μόλις ολοκληρώσετε την παρακολούθηση, ώστε να προβούμε στον απαραίτητο έλεγχο και να σας στείλουμε με email την βεβαίωση.

  • Βεβαίωση Παρακολούθησης Κέντρου Δια βίου Μάθησης
  • Διάρκεια εκπαιδευτικών βίντεο: 5 ώρες
  • Κόστος Σεμιναρίου: 25,00€
Scroll to Top