Τρέχουσα Κατάσταση
Δεν το έχετε ξεκινήσει
Κόστος Σεμιναρίου
25€
Ξεκινήστε τώρα

Σεμινάριο WordPress Fundamentals

Στο eLearning Σεμινάριο WordPress Fundamentals θα δούμε τις βασικές λειτουργίες του WordPress.

Αρχικά, θα γνωρίσουμε το WordPress και θα παρουσιάσουμε τι χρειαζόμαστε από Web Hosting, Domain & SSL. Αναλύουμε την εγκατάσταση του WordPress σε όλες τις πιθανές online πλατφόρμες αλλά και τοπικά στον Windows υπολογιστή μας. Βλέπουμε τον πίνακα ελέγχου και τη λειτουργία του blog.

Δείχνουμε πως δημιουργούμε άρθρα και πως τα οργανώνουμε σε κατηγορίες και ετικέτες. Δείχνουμε τις λειτουργίες των πολυμέσων και πως δημιουργούμε σελίδες. Κατανοούμε τα θέματα και τις λειτουργίες τους.

Δείχνουμε όλους τους τρόπους εγκατάστασης των προσθέτων (plugins) και των θεμάτων (themes). Παρουσιάζουμε τις λειτουργίες των χρηστών και πως αναθέτουμε ρόλους. Τέλος, δείχνουμε πως μπορούμε να διαμορφώνουμε σωστά τα URLs του website μας, μια πολύ σημαντική διαδικασία για το Digital Marketing.

Δείτε το πρώτο βίντεο

Σε ποιους απευθύνεται

  • Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις για τις λειτουργίες του WordPress.
  • Σε επιχειρήσει που ενδιαφέρονται να κατανοήσουν τις λειτουργίες wordpress στην ιστοσελίδα που θέλουν να δημιουργήσουν ή ήδη έχουν
  • Σε ιδιώτες και επαγγελματίες
  • Σε φοιτητές, που τους ενδιαφέρει ο χώρος του Digital Marketing & Web Development και θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους

Εισηγητής: Δημήτρης Τσιντικίδης (ΜSc-IΤM)

Είναι εξειδικευμένος σύμβουλος Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Digital Marketing. Έχει συνεργαστεί με πολλές εταιρίες στον τομέα του eCommerce για την βελτίωση της online εικόνας τους. Έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας με ειδίκευση στα Πληροφοριακά συστήματα και στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο MSc in Innovation and Technology Management – University of Bath. Συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις και σεμινάρια γύρω από τις ψηφιακές δεξιότητες και από το 2014 εκπαιδεύει συστηματικά στελέχη επιχειρήσεων στον τομέα του eCommerce.

Πληροφορίες Πρόσβασης

Με την αγορά του σεμιναρίου έχετε πρόσβαση σε αυτό για τρεις (3) μήνες (93 ημέρες) για απεριόριστες επαναλήψεις των βίντεο. Πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να παρακολουθήσετε τις ενότητες του σεμιναρίου. Όλοι οι παρακάτω σύνδεσμοι ξεκλειδώνονται για την παρακολούθηση των βίντεο μετά την ολοκλήρωση της αγοράς του σεμιναρίου. Πριν την αγορά, υπάρχουν κάποιες ενότητες ανοιχτές για προεπισκόπηση, τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Αφού επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας, σας δίνεται πρόσβαση στο σεμινάριο, και μπορείτε να το παρακολουθήσετε κάνοντας σύνδεση στην ιστοσελίδα μας με τον λογαριασμό που δημιουργήσατε κατά την αγορά σας.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης Κέντρου Δια Βίου Μάθησης.
Παρακαλώ ενημερώστε μας,  μόλις ολοκληρώσετε την παρακολούθηση, ώστε να προβούμε στον απαραίτητο έλεγχο και να σας στείλουμε με email την βεβαίωση.

  • Παρέχονται Σημειώσεις
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης Κέντρου Δια βίου Μάθησης
  • Διάρκεια εκπαιδευτικών βίντεο: 5 ώρες
  • Κόστος Σεμιναρίου: 25,00€
Scroll to Top