Οδηγίες για αγορά e-Learning σεμιναρίου

1. Πληκτρολογείτε και εισέρχεστε στην σελίδα https://invelopskills.gr/elearning/ και επιλέγετε την ενότητα ‘’Σεμινάρια eLearning’’

2. Ανοίγει η σελίδα με τα σεμινάρια και επιλέγετε το σεμινάριο που θέλετε να αγοράσετε (π.χ. Facebook Marketing), πατώντας την ένδειξη «Περισσότερα» και την επιλέγετε με το ποντίκι.

3. Ανοίγει η νέα σελίδα του συγκεκριμένου σεμιναρίου όπου μπορείτε να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν και καθώς προχωράτε προς τα κάτω θα δείτε το κουμπί «Αγοράστε το Σεμινάριο», όπου πατώντας το, μπορείτε να προβείτε σε αγορά.

Ολοκληρώνετε την παραγγελία σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας (αν είστε νέος πελάτης κατά τη συμπλήρωση, δημιουργείτε και λογαριασμό χρήστη) και επιλέγετε τρόπο πληρωμής. Με την αποστολή της παραγγελίας θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email με τα στοιχεία της παραγγελίας.

Αφού επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας, σας δίνεται πρόσβαση στο σεμινάριο, και μπορείτε να το παρακολουθήσετε κάνοντας ‘’Σύνδεση’’ στην ιστοσελίδα του e-Learning https://invelopskills.gr/elearning/ με τον λογαριασμό που δημιουργήσατε κατά την αγορά σας.

Ευχαριστούμε πολύ!

Scroll to Top