Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που αναστέλλει προληπτικά τη λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών δομών που εποπτεύονται από το Υπουργείο Παιδείας, η Invelop Skills έχει αναστείλει τη λειτουργία της από 11.3.2020 και όλα τα προγραμματισμένα δια ζώσης σεμινάρια των ημερών αυτών θα αναβληθούν. Μπείτε στην elearning πλατφόρμα μας και παρακολουθήστε τα διαθέσιμα σεμινάρια εξ αποστάσεως.

Σεμινάριο Δημιουργίας Περιεχομένου για το Web (3 ώρες)

Σεμινάριο δημιουργίας περιεχομένου για το web

Συμμετοχή:
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση του ποσού.

Αναμένεται νέα ημερομηνία. Παρακαλώ δηλώστε ενδιαφέρον:

Παρακαλώ επιλέξτε:

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

** Ο χρήστης/επισκέπτης δικαιούται να ακυρώσει τη συμμετοχή του στο εκπαιδευτικό σεμινάριο και να του επιστραφεί το χρηματικό ποσό της συμμετοχής του, με την προϋπόθεση ότι θα δηλώσει τούτο το αργότερο επτά (7) ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση γίνεται είτε τηλεφωνικώς στο 210 6201251 είτε με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@invelopskills.gr.

Περιγραφή Σεμιναρίου

Πρακτικό σεμινάριο σεμινάριο δημιουργίας περιεχομένου για το web

Πώς δημιουργούμε και αξιοποιούμε κείμενα και οπτικό υλικό για να εμπλουτίσουμε με το κατάλληλο περιεχόμενο το site, το blog, τα προφίλ μας στα social media ή την ιντερνετική πλατφόρμα της εταιρείας μας;

Ένα πρακτικό σεμινάριο με πολλή συζήτηση, ανοιχτή κριτική και ακόμα πιο πολύ γράψιμο, που θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση για το ψηφιακό σας αποτύπωμα είτε ξεκινάτε τώρα το δημιουργικό ταξίδι σας στο διαδίκτυο είτε αισθάνεστε βετεράνος που απλώς αναζητά έμπνευση και μυστικά.

Φέρνετε μόνο όρεξή σας και φεύγετε με ένα σωρό ιδέες, εργαλεία και βήματα που μπορείτε να κάνετε την ίδια κιόλας μέρα για να αναπτύξετε την ιντερνετική σας παρουσία με τον τρόπο που θέλετε εσείς.

  • Παρέχονται σημειώσεις σε PDF
  • Βεβαίωση Κέντρου Παρακολούθησης Δια βίου Μάθησης

Θεματικές Ενότητες

– Τι διαβάζουν οι άνθρωποι στο ίντερνετ και τι μπορώ να τους προσφέρω εγώ

– Παραγωγή περιεχομένου για όσους δεν «ξέρουν» (ή δε θέλουν) να γράφουν

– Πού βρίσκω τα θέματά μου και πώς τα δομώ;

– Πώς βρίσκω χρόνο για να διατηρήσω μια συστηματική παραγωγή;

– Πώς μπορώ να βελτιώσω τον τρόπο γραφής μου;

– Ποιες είναι οι ιδιαίτερες απαιτήσεις της γραφής για το ίντερνετ;

– Πότε πρέπει να αναθέσω σε άλλον την παραγωγή περιεχομένου για το site μου (και πότε όχι).

– Πώς μπορώ να συντηρήσω και να αναπτύξω το website της δουλειάς μου;

– Είναι καλά αυτά που ήδη γράφω;

Εισηγήτρια: Στέλλα Κάσδαγλη

Η Στέλλα Κάσδαγλη ξεκίνησε ως μεταφράστρια αλλά έγινε και δημοσιογράφος. Σπούδασε Γαλλική φιλολογία στην Αθήνα και Θεωρία των ΜΜΕ στο Λονδίνο και δούλεψε για αρκετά χρόνια ως διευθύντρια σύνταξης στο περιοδικό Cosmopolitan, συνεργαζόμενη παράλληλα και με άλλα ελληνικά και αγγλόφωνα έντυπα και sites. Πλέον, εργάζεται ως μεταφράστρια ξένης λογοτεχνίας, γράφει για πράγματα που θα έπρεπε να συζητιούνται πιο συχνά και χρησιμοποιεί το λόγο ως εργαλείο για την ενδυνάμωση γυναικών και εφήβων. Είναι συνιδρύτρια των δικτύων Women On Top και Mentorkids και της online λέσχης ανάγνωσης Bookworm. Παραδίδει σεμινάρια blogging, social media και επαγγελματικής ανάπτυξης σε εφήβους και ενηλίκους και τα βιβλία της Κοιλίτσα.com και Ήθελα μόνο να χωρέσω (μαζί με όλη τη σειρά της Πριγκίπισσας Αθηνάς), κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πατάκη. Έχει δύο κόρες και μεγαλώνει μαζί τους στην Αθήνα.

Scroll to Top