Σεμινάριο Δημιουργίας Περιεχομένου για τα Social Media (3 ώρες)

σεμινάριο δημιουργίας περιεχομένου social media

Συμμετοχή:
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση του ποσού. 

Αναμένεται νέα ημερομηνία. Παρακαλώ δηλώστε ενδιαφέρον:

Παρακαλώ επιλέξτε:

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

** Ο χρήστης/επισκέπτης δικαιούται να ακυρώσει τη συμμετοχή του στο εκπαιδευτικό σεμινάριο και να του επιστραφεί το χρηματικό ποσό της συμμετοχής του, με την προϋπόθεση ότι θα δηλώσει τούτο το αργότερο επτά (7) ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση γίνεται είτε τηλεφωνικώς στο 210 6201251 είτε με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@invelopskills.gr.

Περιγραφή Σεμιναρίου

Σεμινάριο Δημιουργίας Περιεχομένου Social Media. Εδραιώστε την διαδικτυακή σας παρουσία με τη βελτίωση του περιεχομένου σας στα social media!

Πώς δημιουργούμε και αξιοποιούμε λέξεις και οπτικοακουστικό υλικό για να εμπλουτίσουμε με το κατάλληλο περιεχόμενο τα προφίλ και τις σελίδες μας στα social media; To Σεμινάριο Δημιουργίας Περιεχομένου Social Media είναι ένα πρακτικό σεμινάριο για εσάς που αναζητάτε ιδέες και έμπνευση, ώστε να αναπτύξετε, να εδραιώσετε, να βελτιώσετε ή να προστατεύσετε το ψηφιακό σας αποτύπωμα, είτε για προσωπική είτε για επαγγελματική σας χρήση. Θα μάθετε σίγουρα ένα αρκετά εργαλεία και τα βήματα που μπορείτε να κάνετε την ίδια κιόλας μέρα για να αναπτύξετε την διαδικτυακή σας παρουσία και την εικόνα σας με τον τρόπο που θέλετε εσείς.

  • Παρέχονται σημειώσεις σε PDF
  • Βεβαίωση Κέντρου Παρακολούθησης Δια βίου Μάθησης

Θεματικές Ενότητες

  • Ποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης εξυπηρετεί καλύτερα το σκοπό και τις ανάγκες μου;
  • Ποια είναι η σωστή ισορροπία ανάμεσα στα προσωπικό και το επαγγελματικό;
  • Πόσο συχνά είναι πολύ συχνά και πόσο σπάνια είναι πολύ λίγο;
  • Τι διαβάζουν οι χρήστες στα social media και τι μπορώ να τους προσφέρω εγώ;
  • Πώς προσαρμόζω τη γραφή και το περιεχόμενό μου ανάλογα με το κάθε μέσο;
  • Πού βρίσκω τα θέματά μου;

Και άλλα πολλά, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και απορίες

Εισηγήτρια: Στέλλα Κάσδαγλη

Η Στέλλα Κάσδαγλη ξεκίνησε ως μεταφράστρια αλλά έγινε και δημοσιογράφος. Σπούδασε Γαλλική φιλολογία στην Αθήνα και Θεωρία των ΜΜΕ στο Λονδίνο και δούλεψε για αρκετά χρόνια ως διευθύντρια σύνταξης στο περιοδικό Cosmopolitan, συνεργαζόμενη παράλληλα και με άλλα ελληνικά και αγγλόφωνα έντυπα και sites. Πλέον, εργάζεται ως μεταφράστρια ξένης λογοτεχνίας, γράφει για πράγματα που θα έπρεπε να συζητιούνται πιο συχνά και χρησιμοποιεί το λόγο ως εργαλείο για την ενδυνάμωση γυναικών και εφήβων. Είναι συνιδρύτρια των δικτύων Women On Top και Mentorkids και της online λέσχης ανάγνωσης Bookworm. Παραδίδει σεμινάρια blogging, social media και επαγγελματικής ανάπτυξης σε εφήβους και ενηλίκους και τα βιβλία της Κοιλίτσα.com και Ήθελα μόνο να χωρέσω (μαζί με όλη τη σειρά της Πριγκίπισσας Αθηνάς), κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πατάκη. Έχει δύο κόρες και μεγαλώνει μαζί τους στην Αθήνα.

Ο χώρος μας

Scroll to Top