Online Σεμινάριο Digital Marketing

Το digital marketing έχει γίνει πλέον απαραίτητο για κάθε είδους επιχείρηση και επαγγελματία. Αυτό το 100% elearning σεμινάριο περιλαμβάνει 20+ ώρες υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης και υλικό μελέτης σε όλα τα βασικά κανάλια, καμπάνιες και εργαλεία της ψηφιακής προώθησης. Παρακολουθώντας αποκλειστικά online μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στο σεμινάριο οποιαδήποτε ώρα της ημέρας από την άνεση του χώρου σας με την ποιότητα των εκπαιδεύσεων της Invelop Skills.

 • Αποκτήστε προβάδισμα στην αγορά και γίνετε απαραίτητο στέλεχος για κάθε επιχείρηση
 • Προωθήστε αποτελεσματικά την επιχείρησή σας μέσα από τα κανάλια του ψηφιακού μάρκετινγκ
elearning Σεμινάριο digital marketing

Τι θα αποκομίσετε ενδεικτικά:

 • Θα γνωρίστε τις τεχνικές του SEO (Search Engine Optimization), κατανοώντας τη φιλοσοφία των μηχανών αναζήτησης, τους παράγοντες κατάταξης των αποτελεσμάτων, και θα εμφανίσετε την ιστοσελίδα σας στα πρώτα αποτελέσματα.
 • Θα μάθετε πώς να προωθείτε εσείς οι ίδιοι την ιστοσελίδα που διαχειρίζεστε μέσα απο την πλατφόρμα Google Ads, επιλέγοντας τις σωστές λέξεις κλειδιά. Θα δημιουργήσετε δυναμικές καμπάνιες αναζήτησης και προβολής, στοχεύοντας στο κοινό που σας ενδιαφέρει.
 • Θα κατανοήσετε τα εργαλεία των διαφημίσεων του Facebook και θα προβάλετε σε περισσότερο κόσμο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μέσα από τις λειτουργίες του Facebook Marketing.
 • Θα μάθετε πώς να κρατάτε συνεχή επαφή με το κοινό σας αξιοποιώντας το Email Marketing, στέλνοντας δηλαδή στους ακόλουθούς σας τα νέα σας με newsletter μέσα από την πιο δημοφιλή πλατφόρμα (mailchimp).
 • Θα παρακολουθείτε την συμπεριφορά των πελατών σας και του κοινού σας μέσα από το Google Analytics. Θα δείτε τι συμβαίνει στο site σας σε πραγματικό χρόνο, από ποιο μέσο ήρθαν οι επισκέπτες σας, τι ενέργειες κάνουν. Έτσι θα συμπεραίνετε ποιες καμπάνιες αποδίδουν και θα είστε σε θέση να πάρετε στοχευμένες αποφάσεις σχετικά με τη στρατηγική σας.

Δείτε τα εισαγωγικά βίντεο

SEO

Google Ads

Email Marketing

Google Analytics

Θεματικές ενότητες

Σε ποιους απευθύνεται

 • Σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να είναι σε θέση να εργαστούν στο χώρο του Digital Marketing
 • Σε επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους στα εργαλεία του Digital Marketing 
 • Σε φοιτητές που επιθυμούν να ενταχθούν στο χώρο και να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους

Εισηγητής: Δημήτρης Τσιντικίδης (ΜSc-IΤM)

dimitris tsintikidis δημήτρης τσιντικίδης

Είναι εξειδικευμένος σύμβουλος Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Digital Marketing. Έχει συνεργαστεί με πολλές εταιρίες στον τομέα του eCommerce για την βελτίωση της online εικόνας τους. Έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας με ειδίκευση στα Πληροφοριακά συστήματα και στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο MSc in Innovation and Technology Management – University of Bath. Συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις και σεμινάρια γύρω από τις ψηφιακές δεξιότητες και από το 2014 εκπαιδεύει συστηματικά στελέχη επιχειρήσεων στον τομέα του eCommerce.

Πληροφορίες Πρόσβασης

Με την αγορά του σεμιναρίου έχετε πρόσβαση σε αυτό για έξι (6) μήνες (186 ημέρες) για απεριόριστες επαναλήψεις των βίντεο. Αφού επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας, σας δίνεται πρόσβαση στο σεμινάριο, και μπορείτε να το παρακολουθήσετε κάνοντας σύνδεση στην ιστοσελίδα μας με τον λογαριασμό που δημιουργήσατε κατά την αγορά σας.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης Κέντρου Δια Βίου Μάθησης.

 • Παρέχεται Υλικό Σεμιναρίου
 • Βεβαίωση Παρακολούθησης Κέντρου Δια βίου Μάθησης
 • Διάρκεια εκπαιδευτικών βίντεο: 20 ώρες & 40 λεπτά
 • Κόστος Σεμιναρίου: 110€
Scroll to Top