Online Σεμινάριο Δημιουργίας & Διαχείρισης Ιστοσελίδων με WordPress

Προβάλετε online την επιχείρηση σας, το επάγγελμά σας, τα ταλέντα σας και τη προσωπικότητά σας στο internet, δημιουργώντας μια ιστοσελίδα ή ένα blog. Είναι το πρώτο σημαντικό βήμα σας, για το χτίσιμο μιας διαδικτυακής παρουσίας. 

Για παράδειγμα, αν είστε γιατρός, δικηγόρος, αρχιτέκτονας, δημοσιογράφος μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας την ιστοσελίδα σας με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για εσάς και τα έργα σας.

 • Δημιουργία ενός blog με θέματα που αφορούν εσάς αλλά και άλλους. Για παράδειγμα, blog με την αρθρογραφία σας.
 • Δημιουργία μιας Εταιρικής Ιστοσελίδας για να προωθήσετε την επιχείρησή σας. Για παράδειγμα αν είστε Ελεύθερος Επαγγελματίας είναι ένας καλός τρόπος να βρείτε ενδιαφερόμενους πελάτες από το internet.
 • Δημιουργία ενός portfolio με τα έργα σας.
 • Δημιουργία προσωπικής ιστοσελίδας για την προώθηση του βιογραφικού σας.
Σεμινάριο WordPress

Το WordPress είναι ένα Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου, το οποίο θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα (website) ή ένα ιστολόγιο (blog). Είναι μια πλατφόρμα ανοιχτού λογισμικού η οποία διατίθεται δωρεάν στο διαδίκτυο. Με το σύστημα αυτό μπορείτε να δημοσιεύετε και να διαχειρίζεστε περιεχόμενο: άρθρα, σκέψεις, φωτογραφίες, βίντεο, πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες ή ότι άλλο θέλετε!

Το συγκεκριμένο elearning σεμινάριο περιλαμβάνει όλες τις βασικές λειτουργίες του WordPress. Δείχνουμε μια σειρά από εργαλεία για να δημιουργήσετε ένα website με ένα Premium θέμα (BeTheme) και έναν Page Builder. Συγκεκριμένα, σε αυτό το σεμινάριο δείχνουμε τον WP Bakery Page Builder. Επίσης, δείχνουμε βασική παραμετροποίηση SEO, με το Yoast SEO, φόρμες επικοινωνίες με το Contact Form 7 και την πολυγλωσσική λειτουργία. Τέλος, παρουσιάζουμε ένα set από δημοφιλή plugin. Μπορείτε να δείτε παρακάτω αναλυτικά τα θέματα των βίντεο.

Στον κόσμο του WordPress: “Ο μόνος περιορισμός είναι η φαντασία σας”

 • Δεν απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού

Δείτε δύο βιντεο-μαθήματα

Αγορά Domain Name & Web Hosting και εγκατάσταση WordPress σε Plesk

Λίγα λόγια για το WordPress

Θεματικές ενότητες

Σε ποιους απευθύνεται

 • Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας ή ενός blog με τη πλατφόρμα του WordPress.
 • Σε όσους διαθέτουν ιστοσελίδα και θέλουν να διαχειριστούν και να ανανεώσουν το περιεχόμενο.
 • Σε όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους ιστοσελίδα (blog, portfolio, εταιρική παρουσίαση).
 • Σε ιδιώτες, επαγγελματίες, φοιτητές.

Εισηγητής: Δημήτρης Τσιντικίδης (ΜSc-IΤM)

dimitris tsintikidis δημήτρης τσιντικίδης

Είναι εξειδικευμένος σύμβουλος Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Digital Marketing. Έχει συνεργαστεί με πολλές εταιρίες στον τομέα του eCommerce για την βελτίωση της online εικόνας τους. Έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας με ειδίκευση στα Πληροφοριακά συστήματα και στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο MSc in Innovation and Technology Management – University of Bath. Συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις και σεμινάρια γύρω από τις ψηφιακές δεξιότητες και από το 2014 εκπαιδεύει συστηματικά στελέχη επιχειρήσεων στον τομέα του eCommerce.

Πληροφορίες Πρόσβασης

Με την αγορά του σεμιναρίου έχετε πρόσβαση σε αυτό για έξι (6) μήνες (186 ημέρες) για απεριόριστες επαναλήψεις των βίντεο. Αφού επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας, σας δίνεται πρόσβαση στο σεμινάριο, και μπορείτε να το παρακολουθήσετε κάνοντας σύνδεση στην ιστοσελίδα μας με τον λογαριασμό που δημιουργήσατε κατά την αγορά σας.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης Κέντρου Δια Βίου Μάθησης.

 • Παρέχεται Υλικό Σεμιναρίου
 • Βεβαίωση Παρακολούθησης Κέντρου Δια βίου Μάθησης
 • Διάρκεια εκπαιδευτικών βίντεο: 13 ώρες & 40 λεπτά
 • Κόστος Σεμιναρίου: 70,00€

Εμπειρίες σπουδαστών:

Δια Ζώσης Σεμινάριο Δημιουργίας & Διαχείρισης Ιστοσελίδων με WordPress

Αναμένεται νέα ημερομηνία

Scroll to Top