Σεμινάριο Change Management - Διαχείριση Αλλαγών (3 ώρες)

Σεμινάριο change management

 

Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την πληρωμή την εξόφληση.
*Ειδικές Κατηγορίες: φοιτητές, άνεργοι, συμμετοχές 2 ατόμων και άνω, προηγούμενη συμμετοχή.

 • Ολιγομελές τμήμα. Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 
 • Στο εκπαιδευτικό μας κέντρο τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης (σχολαστικός καθαρισμός επιφανειών, αντισηπτικά, επαρκής αερισμός κλπ).

Αναμένεται νέα ημερομηνία. Παρακαλώ δηλώστε ενδιαφέρον:

Παρακαλώ επιλέξτε:

Αναμένεται Νέα Ημερομηνία

** Ο χρήστης/επισκέπτης δικαιούται να ακυρώσει τη συμμετοχή του στο εκπαιδευτικό σεμινάριο και να του επιστραφεί το χρηματικό ποσό της συμμετοχής του, με την προϋπόθεση ότι θα δηλώσει τούτο το αργότερο επτά (7) ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση γίνεται είτε τηλεφωνικώς στο 210 6201251 είτε με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@invelopskills.gr.

Περιγραφή

Οι αλλαγές είναι μέρος της καθημερινότητας, αλλά πώς υποδεχόμαστε και αποδεχόμαστε τις αλλαγές; Πόσο καλά τις διαχειριζόμαστε στην καθημερινότητά μας και πόσο εύκολο είναι να αλλάξουμε συνήθειες; Έχουμε ενισχύσει όσο χρειάζεται την πολύ χρήσιμη ικανότητα προσαρμογής σε νέες καταστάσεις;

Στόχος μας: να αποκτήσουμε εργαλεία εφαρμογής και αποδοχής των αλλαγών από τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον μας αλλά και από εμάς τους ίδιους.

 • Παρέχεται υλικό σεμιναρίου
 • Βεβαίωση Παρακολούθησης Κέντρου Δια βίου Μάθησης

Θεματικές Ενότητες

 • Η αλλαγή ως διαδικασία
 • Γιατί δεν θέλουμε να αλλάξουμε;
 • Ενίσχυση της ικανότητας προσαρμογής
 • Διαχείριση της αλλαγής ή διαχείριση της έκπληξης;
 • Στρατηγική και τεχνικές διαχείρισης της αλλαγής σε ατομικό, ομαδικό και εταιρικό επίπεδο
 • Αλλάζοντας συνήθειες: πώς και γιατί;
 • Βοηθώντας τον εαυτό μου και τους άλλους να περάσουν από την αντίσταση στην αλλαγή

3 επιπλέον λόγοι για να το παρακολουθήσετε:

 1. Για να αποκτήσετε επιπλέον δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να προσαρμόζεστε και να παρακολουθείτε αποτελεσματικά τις εξελίξεις που συμβαίνουν
 2. Για να μπορείτε να εφαρμόζετε τεχνικές που θα μειώσουν τις εντάσεις και τις συγκρούσεις που προκύπτουν από τις αλλαγές
 3. Για να ενισχύσετε τις οργανωτικές, διοικητικές και επικοινωνιακές σας δυνατότητες

Σε ποιους απευθύνεται:

Σε όλους τους εργαζόμενους όλων των τμημάτων και βαθμίδων, επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά και σε όλους ανεξαρτήτως ιδιότητας και επαγγέλματος αφού οι αλλαγές υπάρχουν στη ζωή και την εργασία όλων μας.

Εισηγήτρια: Πέγκυ Ηλιοπούλου

Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία από τον κλάδο της Επικοινωνίας & Διαφήμισης, όπου εργάστηκε επί σειρά ετών σε διευθυντικές θέσεις σε διεθνή Διαφημιστικά δίκτυα ως Υπεύθυνη Τμημάτων Εξυπηρέτησης Πελατών & New Business  Development.Από το 2008 δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων  και  Εισηγήτρια Σεμιναρίων στην Ελληνική & την Αγγλική γλώσσα για στελέχη επιχειρήσεων όλων των βαθμίδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.Σπούδασε Αγγλική Γλώσσα & Φιλολογία στο ΕΚΠΑ και Business Administration – Marketing Management στο Deree College. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.Είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων (ΕΟΠΠΕΠ).

Scroll to Top