Σεμινάριο Συναισθηματικής Νοημοσύνης στον χώρο εργασίας (3 ώρες)

Σεμινάριο συναισθηματικής νοημοσύνης στο χώρο εργασίας

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 | Ώρα 18:30 – 21:30

Συμμετοχή: Κανονικό 30€ | Ειδικές Κατηγορίες* 27€
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
*Ειδικές Κατηγορίες: Φοιτητές, άνεργοι, συμμετοχές 2 ατόμων και άνω, προηγούμενη συμμετοχή.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί μία από τις θεματικές του κύκλου «Business Soft Skills».
Για κράτηση και για τις πέντε θεματικές του κύκλου με συνολικό κόστος 145€ (130€ για ειδικές κατηγορίες) πατήστε εδώ

Παρακαλώ επιλέξτε:

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

** Ο χρήστης/επισκέπτης δικαιούται να ακυρώσει τη συμμετοχή του στο εκπαιδευτικό σεμινάριο και να του επιστραφεί το χρηματικό ποσό της συμμετοχής του, με την προϋπόθεση ότι θα δηλώσει τούτο το αργότερο επτά (7) ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση γίνεται είτε τηλεφωνικώς στο 210 6201251 είτε με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@invelopskills.gr.

Περιγραφή

Πόσοι από εσάς νιώθετε συναισθηματικά ευάλωτοι, αδύναμοι να φροντίσετε τον εαυτό σας και να βάλετε σε τάξη τη ζωή, την εργασία ή τις σχέσεις σας;

Τι συμβαίνει όταν χάνουμε τον έλεγχο των συναισθημάτων μας στο χώρο εργασίας και γιατί δυσκολευόμαστε να ανακτήσουμε την ισορροπία μας;

Μέσα από επιστημονικές έρευνες έχει αποδειχθεί ότι το I.Q. (δείκτης νοημοσύνης) και η υψηλή ακαδημαϊκή επίδοση έχουν μικρή σχέση με την ισορροπία, την ευτυχία και την επιτυχία στην επαγγελματική ζωή.  

Στόχος μας:

Σε αυτό το βιωματικό σεμινάριο θα μπορέσετε να μάθετε πρακτικούς τρόπους ούτως ώστε:

  • Να αναγνωρίζετε και να ελέγχετε καλύτερα τα συναισθήματά σας στο χώρο εργασίας
  • Να κατανοείτε από πού πηγάζει ο θυμός των άλλων & να αποφεύγετε ‘έξυπνα’ τις συγκρούσεις
  • Να εστιάζετε στα δυνατά σας σημεία για να επιτύχετε τους στόχους σας
  • Να απομακρύνετε το στρες και τις αρνητικές σκέψεις που μπλοκάρουν την επαγγελματική σας ανάπτυξη και την προσωπική σας γαλήνη!
  • Παρέχονται σημειώσεις σε PDF
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης Κέντρου Δια βίου Μάθησης

Εισηγήτρια: Χριστίνα Γαλάνη

Η Χριστίνα είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας Παντείου, με Μεταπτυχιακό στην Εργασιακή Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Nottingham στη Μεγάλη Βρετανία. Έχει εργαστεί για 14 χρόνια σε Διευθυντικές θέσεις πολυεθνικών εταιριών, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Ναυτιλίας, της Εξυπηρέτησης Πελατών και της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Μέσα από την εμπειρία της στην διοίκηση εργαζομένων, και τη συνεργασία με πολυπολιτισμικές ομάδες, έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να βελτιώσουν την αυτοπεποίθησή τους, να απομακρύνουν τα εμπόδια που τους κλείνουν τον δρόμο και να εξελιχθούν προσωπικά και επαγγελματικά. Πιστεύει πολύ στην δύναμη των Συναισθημάτων, καθώς και ότι ο τρόπος με τον οποίο έχουμε μάθει να ‘πιλοτάρουμε’ τον εσωτερικό μας κόσμο – τις σκέψεις, τις πεποιθήσεις και τις ιστορίες που λέμε κάθε μέρα στον εαυτό μας – καθορίζουν απόλυτα τις σχέσεις μας, την επαγγελματική ζωή, την υγεία και την ευτυχία μας!

Η Χριστίνα είναι μητέρα 2 παιδιών και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Ψυχολόγος & Coach, παρέχοντας ατομικές συνεδρίες, αλλά και παραδίδοντας σεμινάρια Συναισθηματικής Νοημοσύνης σε εταιρίες, εργαζόμενους και ομάδες γονέων.

Scroll to Top