Σεμινάριο Δεξιότητες Επικοινωνίας & Πειθούς (4 ώρες)

Σεμινάριο Δεξιότητες επικοινωνίας & πειθούς

 

Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την πληρωμή την εξόφληση.
*Ειδικές Κατηγορίες: φοιτητές, άνεργοι, συμμετοχές 2 ατόμων και άνω, προηγούμενη συμμετοχή.

  • Ολιγομελές τμήμα. Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 
  • Στο εκπαιδευτικό μας κέντρο τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης (σχολαστικός καθαρισμός επιφανειών, αντισηπτικά, επαρκής αερισμός κλπ).

Αναμένεται νέα ημερομηνία. Παρακαλώ δηλώστε ενδιαφέρον:

Παρακαλώ επιλέξτε:

** Ο χρήστης/επισκέπτης δικαιούται να ακυρώσει τη συμμετοχή του στο εκπαιδευτικό σεμινάριο και να του επιστραφεί το χρηματικό ποσό της συμμετοχής του, με την προϋπόθεση ότι θα δηλώσει τούτο το αργότερο επτά (7) ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση γίνεται είτε τηλεφωνικώς στο 210 6201251 είτε με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@invelopskills.gr.

Περιγραφή

Ο στόχος του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να επικοινωνούν με σαφήνεια και αποτελεσματικότητα, βελτιώνοντας το λεκτικό και εξωλεκτικό (γλώσσα σώματος) επικοινωνιακό τους στυλ.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους διαχειρίζονται ή δουλεύουν σε ομάδες, έχουν καθημερινή επαφή με πελάτες και προσφέρουν υπηρεσίες και σε όσους επιθυμούν να βελτιώσουν, εν γένει, τις δεξιότητες επικοινωνίας και πειθούς στην επαγγελματική ή προσωπική τους ζωή.

Στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες:

Εισηγήτρια: Μαρία Γιαννιού

Η Μαρία Γιαννιού είναι διδάκτωρ Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου της Σορβόννης και εργάζεται στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ως Empowerment & Leadership Coach, ηγείται της πρωτοβουλίας Lead From Within (www.lead-from-within.org) και υποστηρίζει τους πελάτες της να μεγιστοποιήσουν τις επαγγελματικές και προσωπικές τους δυνατότητες. Το 2017 ίδρυσε, μαζί με ακόμα επτά γυναίκες, την Women Act, μια οργάνωση με στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών στη δημόσια ζωή.

Scroll to Top