Σεμινάριο Μέθοδοι Επιρροής και Πειθούς (3 ώρες)

Σεμινάριο Μέθοδοι Επιρροής και Πειθούς

Συμμετοχή:(για early booking & για ειδικές κατηγορίες)
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση του ποσού.

Αναμένεται νέα ημερομηνία. Παρακαλώ δηλώστε ενδιαφέρον:

Παρακαλώ επιλέξτε:

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

** Ο χρήστης/επισκέπτης δικαιούται να ακυρώσει τη συμμετοχή του στο εκπαιδευτικό σεμινάριο και να του επιστραφεί το χρηματικό ποσό της συμμετοχής του, με την προϋπόθεση ότι θα δηλώσει τούτο το αργότερο επτά (7) ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση γίνεται είτε τηλεφωνικώς στο 210 6201251 είτε με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@invelopskills.gr.

Περιγραφή Σεμιναρίου

Το σεμινάριο Μέθοδοι Επιρροής και Πειθούς – Διαπραγματεύσεις στηρίχθηκε στο γεγονός πως όλοι περνάμε μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, προσπαθώντας να πείσουμε και να επηρεάσουμε τους άλλους. Όλοι, διαπραγματευόμαστε καθημερινά με πελάτες, με προμηθευτές, με προϊσταμένους και υφισταμένους, με συναδέλφους, με συζύγους, με τα παιδιά μας αλλά και με τον εαυτό μας!

  • Πόσο αποτελεσματικοί είμαστε τελικά σε αυτό το ρόλο;
  • Επικοινωνούμε πειστικά τις θέσεις μας;

Πολλές από τις μεθόδους που συνήθως ενστικτωδώς χρησιμοποιούμε, αποδεικνύονται αναποτελεσματικές. Λίγοι γνωρίζουν ότι η πειθώ και η διαπραγμάτευση έχουν μεθοδολογία, τακτικές και κανόνες που διδάσκονται.

Το σεμινάριο Μέθοδοι Επιρροής και Πειθούς – Διαπραγματεύσεις βασίζεται στα συμπεράσματα των νευροεπιστημών και της ψυχολογίας, θα ανακαλύψουμε τα λάθη που όλοι κάνουμε και θα καλλιεργήσουμε τις απαραίτητες δεξιότητες για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Απευθύνεται σε:

Εάν είσαι επιχειρηματίας, manager, δικηγόρος, δημοσιογράφος, εκπαιδευτικός, γιατρός, πωλητής, σύμβουλος, σύζυγος ή γονιός…τότε το σεμινάριο Μέθοδοι Επιρροής και Πειθούς – Διαπραγματεύσεις σίγουρα σε ενδιαφέρει!»

  • Βεβαίωση Κέντρου Παρακολούθησης Δια βίου Μάθησης

Εισηγήτρια: Ιφιγένεια Παρασκευοπούλου MA

Life and Business/Executive Coach

Η Ιφιγένεια Παρασκευοπούλου συνεργάζεται με την Invelop Skills σε θέματα Business & Life Coaching. Είναι πιστοποιημένη Personal & Executive Coach, Συνθετική-Συστημική Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και  σύμβουλος HRM & Εργασιακών Σχέσεων.Διατηρεί γραφείο στην Κηφισιά όπου πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Coaching και Συμβουλευτικής. Οργανώνει σεμινάρια και εργαστήρια εταιρικά ή ιδιωτικά για την εκπαίδευση σε προσωπικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, σε δεξιότητες Coaching, σε θέματα προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης καθώς και ψυχικής υγείας και ευεξίας.

Σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο Master of Arts in HRM and European Industrial Relations από το University of Keele, UK. Εξειδικεύτηκε στην Εφαρμοσμένη Συμβουλευτική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Εκπαιδεύτηκε στο Coaching στο Athens Coaching Institute αποκτώντας PG Diploma in Evidence-based Coaching. Είναι μέλος του HCA Hellenic Coaching Association, του EMCC European Mentoring and Coaching Counsil και του IPPAInternational Positive Psychology Association.

Scroll to Top