Σεμινάριο Sales Coaching for Results (4 ώρες)

Σεμινάριο sales coaching fdr results

 

Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την πληρωμή την εξόφληση.
*Ειδικές Κατηγορίες: φοιτητές, άνεργοι, συμμετοχές 2 ατόμων και άνω, προηγούμενη συμμετοχή.

 • Ολιγομελές τμήμα. Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 
 • Στο εκπαιδευτικό μας κέντρο τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης (σχολαστικός καθαρισμός επιφανειών, αντισηπτικά, επαρκής αερισμός κλπ).

Αναμένεται νέα ημερομηνία. Παρακαλώ δηλώστε ενδιαφέρον:

Παρακαλώ επιλέξτε:

** Ο χρήστης/επισκέπτης δικαιούται να ακυρώσει τη συμμετοχή του στο εκπαιδευτικό σεμινάριο και να του επιστραφεί το χρηματικό ποσό της συμμετοχής του, με την προϋπόθεση ότι θα δηλώσει τούτο το αργότερο επτά (7) ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση γίνεται είτε τηλεφωνικώς στο 210 6201251 είτε με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@invelopskills.gr.

Περιγραφή Σεμιναρίου

Sales Coaching for Results:
Απελευθερώστε τις δυνατότητες των στελεχών σας. Αυξήστε τις πωλήσεις σας!

Καθώς η αγορά μεταβάλλεται συνεχώς, τα τμήματα πωλήσεων αντιμετωπίζουν καινούριες προκλήσεις και ανάγκες.To Sales Coaching είναι το κλειδί που μετατρέπει τους καλούς πωλητές σε εξαιρετικούς!

Στόχος μας

Nα ενισχυθούν οι συμμετέχοντες με τις απαραίτητες δεξιότητες και να εξοπλιστούν με τις απαραίτητες τεχνικές και μεθόδους που θα βοηθήσουν στη δημιουργία μιας ομάδας πωλήσεων εξαιρετικής απόδοσης.

Θεματικές Ενότητες

 • Βασικές αρχές του Sales Coaching
 • Ποια είναι τα οφέλη του Sales Coaching στην απόδοση της ομάδας πωλήσεων
 • Η δημιουργία φιλοσοφίας Coaching στις ομάδες πωλήσεων
 • Μοντέλα και Τεχνικές Coaching : πώς να επιλέξετε τα κατάλληλα και πώς να τα αξιοποιήσετε
 • Υιοθέτηση του κατάλληλου στυλ coaching
 • Η τέχνη των ερωτήσεων
 • Βασικοί τομείς επικέντρωσης, ευθυγράμμιση στόχων και προτεραιοτήτων
 • Εφαρμόζοντας το Coaching στη διαχείριση της ομάδας πωλήσεων
 • Ενσωματώνοντας το Coaching στη διαδικασία της Πώλησης
 • Strategic και Tactical Coaching

3 επιπλέον λόγοι για να το παρακολουθήσετε

Σε ποιους απευθύνεται:

Σε υπεύθυνους πωλήσεων, εκπαιδευτές πωλήσεων, εμπορικούς διευθυντές, υπεύθυνους προώθησης προϊόντων & υπηρεσιών, υπεύθυνους ανθρώπινου δυναμικού, στελέχη πωλήσεων, διευθυντές και υπεύθυνους πωλήσεων  καταστημάτων, επαγγελματίες και ιδιοκτήτες μικρών ή μεσαίων επιχειρήσεων που διαχειρίζονται ομάδες πωλήσεων και επιθυμούν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο το δυναμικό της ομάδας τους.

Εισηγήτρια: Πέγκυ Ηλιοπούλου

Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία από τον κλάδο της Επικοινωνίας & Διαφήμισης, όπου εργάστηκε επί σειρά ετών σε διευθυντικές θέσεις σε διεθνή Διαφημιστικά δίκτυα ως Υπεύθυνη Τμημάτων Εξυπηρέτησης Πελατών & New Business  Development. Από το 2008 δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων  και  Εισηγήτρια Σεμιναρίων στην Ελληνική & την Αγγλική γλώσσα για στελέχη επιχειρήσεων όλων των βαθμίδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σπούδασε Αγγλική Γλώσσα & Φιλολογία στο ΕΚΠΑ και Business Administration – Marketing Management στο Deree College. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων (ΕΟΠΠΕΠ).

Scroll to Top