Σεμινάριο Διαχείρισης Χρόνου & Αναβλητικότητας (Time Management) (3 ώρες)

Σεμινάριο Αποτελεσματικής Διαχείρισης Χρόνου

Συμμετοχή: (για early booking & για ειδικές κατηγορίες)
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση του ποσού.

Αναμένεται νέα ημερομηνία. Παρακαλώ δηλώστε ενδιαφέρον:

Παρακαλώ επιλέξτε:

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

** Ο χρήστης/επισκέπτης δικαιούται να ακυρώσει τη συμμετοχή του στο εκπαιδευτικό σεμινάριο και να του επιστραφεί το χρηματικό ποσό της συμμετοχής του, με την προϋπόθεση ότι θα δηλώσει τούτο το αργότερο επτά (7) ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση γίνεται είτε τηλεφωνικώς στο 210 6201251 είτε με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@invelopskills.gr.

Περιγραφή Σεμιναρίου

Σεμινάριο Διαχείρισης Χρόνου και Αναβλητικότητας

Οι περισσότεροι από εμάς, στις απαιτητικές εργασιακές συνθήκες που επικρατούν, αισθάνονται να πνίγονται από τις υποχρεώσεις και οι ώρες απλώς δεν είναι ποτέ αρκετές. Η αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου μας είναι εξαιρετικά σημαντική για την επαγγελματική μας επιτυχία αλλά και την προσωπική μας ζωή και ευεξία.

Όσοι εφαρμόζουν στρατηγικές διαχείρισης χρόνου έχουν τον έλεγχο της εργασίας τους και δεν “τρέχουν” πίσω από τις υποχρεώσεις τους. Εστιάζουν και ολοκληρώνουν με επιτυχία τις δραστηριότητες και δεν αντιδρούν υπό πίεση στις δυσκολίες και τις κρίσεις.

Στο τρίωρο αυτό σεμινάριο Διαχείρισης Χρόνου και Αναβλητικότητας θα μαθουμε στρατηγικές οργάνωσης και αποτελεσματικής διαχείρισης χρόνου αλλά και δεξιότητες, όπως η αντιμετώπιση της αναβλητικότητας, η προσωπική κινητοποίηση, και η αποτελεσματική αντιμετώπιση κρίσεων. 

  • Βεβαίωση Κέντρου Παρακολούθησης Δια βίου Μάθησης

Εισηγήτρια: Ιφιγένεια Παρασκευοπούλου MA

Life and Business/Executive Coach

Η Ιφιγένεια Παρασκευοπούλου συνεργάζεται με την Invelop Skills σε θέματα Business & Life Coaching. Είναι πιστοποιημένη Personal & Executive Coach, Συνθετική-Συστημική Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και  σύμβουλος HRM & Εργασιακών Σχέσεων.Διατηρεί γραφείο στην Κηφισιά όπου πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Coaching και Συμβουλευτικής. Οργανώνει σεμινάρια και εργαστήρια εταιρικά ή ιδιωτικά για την εκπαίδευση σε προσωπικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, σε δεξιότητες Coaching, σε θέματα προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης καθώς και ψυχικής υγείας και ευεξίας.

Σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο Master of Arts in HRM and European Industrial Relations από το University of Keele, UK. Εξειδικεύτηκε στην Εφαρμοσμένη Συμβουλευτική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Εκπαιδεύτηκε στο Coaching στο Athens Coaching Institute αποκτώντας PG Diploma in Evidence-based Coaching. Είναι μέλος του HCA Hellenic Coaching Association, του EMCC European Mentoring and Coaching Counsil και του IPPAInternational Positive Psychology Association.

Εμπειρίες σπουδαστών:

Scroll to Top