Women Coaching Workshop: Επαγγελματική και προσωπική ενδυνάμωση και επιτυχία

Περιγραφή Σεμιναρίου:

Ο γυναίκες συχνά διαμορφώνουν διαφορετικές αντιλήψεις και συμπεριφορές, οι οποίες επηρεάζουν την επαγγελματική και προσωπική τους εξέλιξη.

Στο 4ωρο αυτό βιωματικό εργαστήριο οι συμμετέχουσες θα αναπτύξουν μια νέα νοοτροπία επιτυχίας σχετικά με την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη. Θα αναγνωρίσουν περιοριστικούς παράγοντες και αντιλήψεις και θα μάθουν πρακτικές για την αντιμετώπιση της αυτοαμφισβήτησης, της έλλειψης αυτοπεποίθησης, του φόβου της αρνητικής κριτικής και της ανάγκης τους για έπαινο κι αποδοχή. Θα αναγνωρίσουν επικοινωνιακά λάθη που υποσυνείδητα κάνουν και θα διδαχθούν τεχνικές δυναμικής επικοινωνίας που ενισχύουν το μήνυμά τους.

Ολοκληρώνοντας το workshop θα νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, θα αισθάνονται “αρκετές”, θα περιορίσουν τους εσωτερικούς περιορισμούς και φόβους, θα είναι έτοιμες να πάρουν αποφάσεις και να κάνουν δραστικές κινήσεις προς την κατεύθυνση που εκείνες επιθυμούν. Θα επικοινωνούν αποτελεσματικά και με τρόπο που θα αναβαθμίσει την επαγγελματική τους εικόνα.

Σε ποιους απευθύνεται:

Σε γυναίκες που θέλουν να εξελιχθούν επαγγελματικά είτε μέσα στον οργανισμό που εργάζονται ή σαν ελεύθεροι επαγγελματίες, σε γυναίκες που θέλουν να τολμήσουν ένα νέο επαγγελματικό βήμα αλλά περιορίζονται από αμφιβολίες, σε γυναίκες που δεν τους είναι ξεκάθαρη ή τις φοβίζει η επόμενη κίνηση, αλλά αισθάνονται ότι κρύβουν μέσα τους δυνατότητες και ιδέες που θέλουν να αναδείξουν.

ANR_2544ANR_2544

Εισηγήτρια: Ιφιγένεια Παρασκευοπούλου MA

Life and Business/Executive Coach

Η Ιφιγένεια Παρασκευοπούλου συνεργάζεται με την Invelop Skills σε θέματα Business & Life Coaching. Είναι πιστοποιημένη Personal & Executive Coach, Συνθετική-Συστημική Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και  σύμβουλος HRM & Εργασιακών Σχέσεων. Διατηρεί γραφείο στην Κηφισιά όπου πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Coaching και Συμβουλευτικής. Οργανώνει σεμινάρια και εργαστήρια εταιρικά ή ιδιωτικά για την εκπαίδευση σε προσωπικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, σε δεξιότητες Coaching, σε θέματα προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης καθώς και ψυχικής υγείας και ευεξίας.

Σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο Master of Arts in HRM and European Industrial Relations από το University of Keele, UK. Εξειδικεύτηκε στην Εφαρμοσμένη Συμβουλευτική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Εκπαιδεύτηκε στο Coaching στο Athens Coaching Institute αποκτώντας PG Diploma in Evidence-based Coaching. Είναι μέλος του HCA Hellenic Coaching Association, του EMCC European Mentoring and Coaching Counsil και του IPPA International Positive Psychology Association.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες:

Η αίθουσα διαθέτει wifi

Βεβαίωση συμμετοχής από την INVELOP Skills, σύμφωνη με την άδεια του ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού)

Δείτε εδώ πώς μπορείτε να έρθετε.

Οι Εισηγητές μας είναι επιλεγμένοι με βάση την επαγγελματική και εκπαιδευτική προϋπηρεσία τους, αλλά και με βάση κριτήρια του ΕΟΠΠΕΠ

 

-20% έκπτωση εάν ανήκετε σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες:

  • Εάν κλείσετε τη θέση σας τουλάχιστον 7 ημέρες πριν την έναρξη
  • Για φοιτητές & ανέργους
  • Για εγγραφές δύο ατόμων και άνω
  • Εάν έχετε παρακολουθήσει προηγούμενο σεμινάριό μας

Έναρξη Σεμιναρίου: Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 | 18:00 – 22:00

  Διάρκεια: 4 ώρες

Συμμετοχή: 40€ ή 32€ λόγω έκπτωσης αν ανήκετε στις παραπάνω κατηγορίες

  • Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την καταβολή του ποσού.
  • Η καταβολή μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, δηλώνοντας συμμετοχή παρακάτω.

Για την εγγραφή σας στο σεμινάριο επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106201251 ή δηλώστε online συμμετοχή.

** Ο χρήστης/επισκέπτης δικαιούται να ακυρώσει τη συμμετοχή του στο εκπαιδευτικό σεμινάριο και να του επιστραφεί το χρηματικό ποσό της συμμετοχής του, με την προϋπόθεση ότι θα δηλώσει τούτο το αργότερο επτά (7) ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση γίνεται είτε τηλεφωνικώς στο 210 6201251 είτε με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@invelopskills.gr.

Ο χώρος μας
Έχετε κάποια απορία;

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα σεμινάρια μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106201251 ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία σας και το μήνυμά σας!

Επιλέξτε το σεμινάριο για το οποίο ενδιαφέρεστε:

Γράψτε το email σας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα σεμινάρια!