Τρέχουσα Κατάσταση
Δεν το έχετε ξεκινήσει
Κόστος Σεμιναρίου
20€
Ξεκινήστε τώρα

Σεμινάριο Email Marketing

Στο σεμινάριο Email Marketing θα δούμε μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες email marketing (MailChimp). Ουσιαστικά, θα μάθουμε πώς να δημιουργούμε και να στέλνουμε αποτελεσματικά newsletter.

Είναι ένα πρακτικό σεμινάριο όπου θα δούμε βήμα-βήμα όλες τις λειτουργίες και παραμετροποιήσεις της πλατφόρμας και συμβουλές για καλύτερη χρήση και μεγαλύτερη διαφημιστική απόδοση.

elearning σεμιναριο email marketing

Έρευνες έχουν δείξει ότι το Email Marketing είναι το πιο αποδοτικό κανάλι στο Digital Marketing, μιας και αποφέρει τα περισσότερα έσοδα σε σχέση με τη διαφημιστική δαπάνη.

Δείτε το εισαγωγικό βίντεο

Δείτε τη Δημιουργία Λογαριασμού στο MailChimp

Σε ποιους απευθύνεται

  • Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις για την διαχείριση πλατφόρμας email marketing
  • Σε όσους επιθυμούν να προωθήσουν την επιχείρησή τους μέσα από το πιο αποδοτικό κανάλι του Digital Marketing
  • Σε ιδιώτες και επαγγελματίες
  • Σε φοιτητές, που τους ενδιαφέρει ο χώρος του Digital Marketing και θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους

Εισηγητής: Δημήτρης Τσιντικίδης (ΜSc-IΤM)

Είναι εξειδικευμένος σύμβουλος Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Digital Marketing. Έχει συνεργαστεί με πολλές εταιρίες στον τομέα του eCommerce για την βελτίωση της online εικόνας τους. Έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας με ειδίκευση στα Πληροφοριακά συστήματα και στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο MSc in Innovation and Technology Management – University of Bath. Συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις και σεμινάρια γύρω από τις ψηφιακές δεξιότητες και από το 2014 εκπαιδεύει συστηματικά στελέχη επιχειρήσεων στον τομέα του eCommerce.

Πληροφορίες Πρόσβασης

Με την αγορά του σεμιναρίου έχετε πρόσβαση σε αυτό για τρεις (3) μήνες (93 ημέρες) για απεριόριστες επαναλήψεις των βίντεο. Πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να παρακολουθήσετε τις ενότητες του σεμιναρίου. Όλοι οι παρακάτω σύνδεσμοι ξεκλειδώνονται για την παρακολούθηση των βίντεο μετά την ολοκλήρωση της αγοράς του σεμιναρίου. Πριν την αγορά, υπάρχουν κάποιες ενότητες ανοιχτές για προεπισκόπηση, τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Αφού επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας, σας δίνεται πρόσβαση στο σεμινάριο, και μπορείτε να το παρακολουθήσετε κάνοντας σύνδεση στην ιστοσελίδα μας με τον λογαριασμό που δημιουργήσατε κατά την αγορά σας.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης Κέντρου Δια Βίου Μάθησης.
Παρακαλώ ενημερώστε μας,  μόλις ολοκληρώσετε την παρακολούθηση, ώστε να προβούμε στον απαραίτητο έλεγχο και να σας στείλουμε με email την βεβαίωση.

  • Παρέχονται Σημειώσεις
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης Κέντρου Δια βίου Μάθησης
  • Διάρκεια εκπαιδευτικών βίντεο: 4 ώρες & 27 λεπτά
  • Κόστος Σεμιναρίου: 20,00€
Scroll to Top