ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτερ.
☀️ SUMMER OFFER ☀️

Η ομάδα μας

dimitris tsintikidis δημήτρης τσιντικίδης

Δημήτρης Τσιντικίδης

eCommerce & Digital Marketing

Είναι εξειδικευμένος σύμβουλος Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Digital Marketing. Έχει συνεργαστεί με πολλές εταιρίες στον τομέα του eCommerce για την βελτίωση της online εικόνας τους. Έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας με ειδίκευση στα Πληροφοριακά συστήματα και στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο MSc in Innovation and Technology Management – University of Bath. Συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις και σεμινάρια γύρω από τις ψηφιακές δεξιότητες και από το 2014 εκπαιδεύει συστηματικά στελέχη επιχειρήσεων στον τομέα του eCommerce.

Δημοκράτης Καψιτίδης

Digital Marketing

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με ειδίκευση στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία (MSc in Educational Technology) από το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας (University of Nicosia). Έχει εργαστεί στον κλάδο της πληροφορικής και του μάρκετινγκ τόσο στην κατασκευή και διαχείριση ιστοσελίδων – E shop όσο και στην κατασκευή καμπανιών με το Google Ads. Τον τελευταίο χρόνο εργάζεται σε μεγάλη agency εταιρία ως Digital Marketing Specialist. Συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις και σεμινάρια που σχετίζονται με την Ψηφιακή Τεχνολογία και κατέχει όλες τις πιστοποιήσεις της Google. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων.

Γιώργος Κατωπόδης

EXCEL ADVANCED & expert

Είναι απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Πάντειου Πανεπιστήμιου με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων, στο Middlesex University Business School of London. Εργάζεται ως HR Manager σε μεγάλη εμπορική εταιρία και έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στη χρήση όλων των προγραμμάτων του Microsoft Office και στην ανάπτυξη εφαρμογών, καθώς και στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Γιώργος Μαρτσούκος

FRONT END DEVELOPMENT

Είναι full-stack web developer κι εργάζεται σε digital transformation agency. Έχει ιδιαίτερη αγάπη στο Front-End Development και στο WordPress και του αρέσει να φτιάχνει pixel-perfect custom themes from scratch. Έχει σπουδάσει Πληροφορική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στα Πληροφοριακά Συστήματα από το ίδιο πανεπιστήμιο. Αρθρογραφεί σε μεγάλα περιοδικά γύρω από το web development και αγαπάει την εκπαίδευση. Μάθετε περισσότερα για αυτόν στο website του.

Νίκος Φάλαγγας

PREMIERE | AFTER EFFECTS

Ο Νίκος Φάλαγγας σπούδασε Κινηματογραφικές σπουδές και Ψυχολογία στο University of Rochester (ΗΠΑ) και Επικοινωνία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του University of Leicester (Αγγλία). Έχει πολυετή εμπειρία στις τηλεοπτικές παραγωγές ως παραγωγός, σκηνοθέτης και στο μοντάζ. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004, ήταν υπεύθυνος των εγγραφών των αγωνισμάτων στο τμήμα αρχείου. Επίσης έχει εμπειρία στην διακίνηση κινηματογραφικών ταινιών. Από το 2005 έχει αφιερωθεί στον κόσμο της εκπαίδευσης, διδάσκοντας στο Deree College πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα κινηματογράφου, βίντεο μοντάζ και animation σε προπτυχιακό & μεταπτυχιακό επίπεδο. Από το 2017 συνεργάζεται με την Invelop Skills στη διεξαγωγή εξειδικευμένων σεμιναρίων Video Editing-Μοντάζ και Video Art.

Diana Alexaki Νταϊάνα Αλεξάκη

Νταϊάνα Αλεξάκη

SOCIAL MEDIA MARKETING

Social ήδη από τη γέννησή της, δε θα γινόταν να έχει επιλέξει άλλο αντικείμενο σπουδών από την Επικοινωνία και άλλη μεταπτυχιακή εξειδίκευση από τα Social Media. Ως Digital Account Manager & Social Media Copywriter σε Αθήνα και Λονδίνο, έχει αφιερώσει ατέλειωτες ώρες στη χάραξη της digital στραγητικής πολλών διαφορετικών brands σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πλέον, ως Digital Marketing Manager στην Akis Petretzikis Ltd. και γεμάτη όρεξη να γνωρίσει τον χώρο της γαστρονομίας, ετοιμάζει τις πιο “νόστιμες” social καμπάνιες! Όταν δεν βρίσκεται μέσα σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο, της αρέσει να ταξιδεύει, είτε με αεροπλάνο, είτε μέσα από τα βιβλία και τη γραφή, αρθρογραφώντας σε γνωστά sites και blogs.

photo by : George Pahountis Photography ( www.pahountis.gr )

Κωνσταντίνος Σταματίου

Digital Marketing

Εργάζεται ως Digital Marketing Strategist σε μεγάλη Agency εταιρία. Ασχολείται με το στρατηγικό Digital Marketing, δηλώνει μεγάλος fan των startups και τον τελευταίο καιρό, το ενδιαφέρον του επικεντρώνεται γύρω από το Landing Page Optimization και το Εmail Μarketing.

Αντώνης Τσιακκής

Αντώνης Τσιακκής

FRONT END DEVELOPMENT

Απόφοιτος του ΑΚΤΟ & του Middlesex University με 18 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της γραφιστικής & ειδίκευση στο Web Design & Development. Έχει εργαστεί ως Web Designer σε μεγάλους οργανισμούς, μεταξύ των οποίων Atcom & OgilvyOne. Από το 2013 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας παρέχοντας υπηρεσίες για την προώθηση και διαφήμιση μικρών & μεγάλων επιχειρήσεων.

Νατάσα Τσιντικίδη

PHOTOSHOP

Αρχιτέκτονας Μηχανικός – Πανεπιστήμιο Πατρών
Σκηνογραφία – Αρχιτεκτονική Εσωτερικού Χώρου
Εισηγήτρια Photoshop
Graphic & Web Designer

Πέγκυ Ηλιοπούλου

Sales & Customer Service

Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία από τον κλάδο της Επικοινωνίας & Διαφήμισης, όπου εργάστηκε επί σειρά ετών σε διευθυντικές θέσεις σε διεθνή Διαφημιστικά δίκτυα ως Υπεύθυνη Τμημάτων Εξυπηρέτησης Πελατών & New Business  Development. Από το 2008 δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων  και  Εισηγήτρια Σεμιναρίων στην Ελληνική & την Αγγλική γλώσσα για στελέχη επιχειρήσεων όλων των βαθμίδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.Σπούδασε Αγγλική Γλώσσα & Φιλολογία στο ΕΚΠΑ και Business Administration – Marketing Management στο Deree College. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.Είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων (ΕΟΠΠΕΠ).

Κλειώ Σειραγάκη

SOCIAL MEDIA MARKETING

Η Κλειώ Σειραγάκη είναι πιστοποιημένη εισηγήτρια Social Media Strategy & Management σε κολέγια και κέντρα διά βίου μάθησης. Έχοντας 9 χρόνια διδακτικής εμπειρίας έχει εκπαιδεύσει επιχειρήσεις και σπουδαστές από 30 διαφορετικούς κλάδους, ενώ εξειδικεύεται στις B2B επιχειρήσεις. Διαθέτει BA in Communication & Advertising, & MSc in Marketing with New Media και είναι πιστοποιημένη Google Partner και Facebook Advertiser. Δραστηριοποιείται επίσης ως Social Media Strategist για εταιρίες σε Ελλάδα και εξωτερικό στην εταιρία Digitale

Δήμητρα Βαζαίου

SOCIAL MEDIA MARKETING

Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Marketing, με εξειδίκευση στην έρευνα και μελέτη του digital marketing σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, από νωρίς κατάλαβε την κλίση της στις ψηφιακές μορφές επικοινωνίας. Με μεγάλη εμπειρία στην δημιουργία και υλοποίηση της στρατηγικής Marketing μικρών και μεγάλων εταιρειών, καθώς και την εκπαίδευση των στελεχών τους στην σωστή διαχείριση και χρήση των Social Media, εργάζεται πλέον ως Customer Success Manager στη Digitale – B2B digital agency.

Χριστίνα Γαλάνη

LIFE AND BUSINESS

Η Χριστίνα είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας Παντείου, με Μεταπτυχιακό στην Εργασιακή Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Nottingham στη Μεγάλη Βρετανία. Έχει εργαστεί για 14 χρόνια σε Διευθυντικές θέσεις πολυεθνικών εταιριών, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Ναυτιλίας, της Εξυπηρέτησης Πελατών και της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Η Χριστίνα είναι μητέρα 2 παιδιών και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Ψυχολόγος & Coach, παρέχοντας ατομικές συνεδρίες, αλλά και παραδίδοντας σεμινάρια Συναισθηματικής Νοημοσύνης σε εταιρίες, εργαζόμενους και ομάδες γονέων.

Μαρία Γιαννιού

SOFT SKILLS

Η Μαρία Γιαννιού είναι διδάκτωρ Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου της Σορβόννης και εργάζεται στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ως Empowerment & Leadership Coach, ηγείται της πρωτοβουλίας Lead From Within (www.lead-from-within.org) και υποστηρίζει τους πελάτες της να μεγιστοποιήσουν τις επαγγελματικές και προσωπικές τους δυνατότητες. Το 2017 ίδρυσε, μαζί με ακόμα επτά γυναίκες, την Women Act, μια οργάνωση με στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών στη δημόσια ζωή.

Άννα Μαγνήσαλη

SOFT SKILLS

Είναι φανατική πιστή της τεχνολογίας και της μάθησης. Από το 2013 εργάζεται σε θέσεις πωλήσεων και μάρκετινγκ σε τεχνολογικές εταιρείες. Ο τελευταίος της ρόλος ήταν στο τμήμα πωλήσεων της Microsoft. Παράλληλα ασχολείται με διάφορα επιχειρηματικά endeavors. Έχει σπουδάσει Πληροφορική στο ΟΠΑ (BSc) και Επιχειρηματικότητα στο ALBA (MSc) κι έχει ολοκληρώσει αρκετά μαθήματα στην Ακαδημία Πλάτωνος και στο Coursera. Το όραμά της είναι να βοηθά το ελληνικό επιχειρείν και τους Έλληνες που εργάζονται. Κι επειδή η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, τα hobbies της είναι η μουσική, η yoga και το διάβασμα!  

Δανάη Σωτηροπούλου

SOCIAL MEDIA MARKETING

Η Δανάη Σωτηροπούλου είναι Digital Marketing Specialist και έχει εργαστεί στη θέση Digital Marketing Manager για διάφορους οργανισμούς εκ των οποίων ANT1, Πλαίσιο κ.α. Είναι απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και του εξειδικευμένου μεταπτυχιακού «Digital Media and Interactive environments» του ίδιου τμήματος.

Ελπίδα Παναγιωτούνακου

LIFE AND BUSINESS

Η Ελπίδα Παναγιωτουνάκου είναι Ψυχολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης στο Αιγινήτειο νοσοκομείο, κάτοχος άδειας ασκήσεως του επαγγέλματος (11482/06), ειδικευμένη στη Διαχείριση του Στρες και την Προαγωγή της Υγείας καθώς και στη Διάγνωση και Αποκατάσταση Μαθησιακών Δυσκολιών. Σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, εκπαιδεύτηκε στη Διάγνωση και Αποκατάσταση Μαθησιακών Δυσκολιών, καθώς και στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και ειδικεύτηκε στη Διαχείριση του Στρες και την Προαγωγή της Υγείας. Παράλληλα, εκπαιδεύτηκε στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία και Κλινική Ψυχοπαθολογία (Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής και Αιγινήτειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο – Α΄ Ψυχιατρική Κλινική). Ζει και εργάζεται ως Ψυχολόγος. Η κύρια ασχολία της είναι η συμβουλευτική με παιδιά, και εξειδικεύεται στη διαχείριση διαταραχών άγχους, κατάθλιψης και φοβιών.

Στέλλα Κάσδαγλη

CONTENT MARKETING

Η Στέλλα Κάσδαγλη ξεκίνησε ως μεταφράστρια αλλά έγινε και δημοσιογράφος. Σπούδασε Γαλλική φιλολογία στην Αθήνα και Θεωρία των ΜΜΕ στο Λονδίνο και δούλεψε για αρκετά χρόνια ως διευθύντρια σύνταξης στο περιοδικό Cosmopolitan, συνεργαζόμενη παράλληλα και με άλλα ελληνικά και αγγλόφωνα έντυπα και sites. Πλέον, εργάζεται ως μεταφράστρια ξένης λογοτεχνίας, γράφει για πράγματα που θα έπρεπε να συζητιούνται πιο συχνά και χρησιμοποιεί το λόγο ως εργαλείο για την ενδυνάμωση γυναικών και εφήβων. Είναι συνιδρύτρια των δικτύων Women On Top και Mentorkids και της online λέσχης ανάγνωσης Bookworm. Παραδίδει σεμινάρια blogging, social media και επαγγελματικής ανάπτυξης σε εφήβους και ενηλίκους και τα βιβλία της Κοιλίτσα.com και Ήθελα μόνο να χωρέσω (μαζί με όλη τη σειρά της Πριγκίπισσας Αθηνάς), κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πατάκη. Έχει δύο κόρες και μεγαλώνει μαζί τους στην Αθήνα.

Ιφιγένεια Παρασκευοπούλου

Life and Business

Η Ιφιγένεια Παρασκευοπούλου συνεργάζεται με την Invelop Skills σε θέματα Business & Life Coaching. Είναι πιστοποιημένη Personal & Executive Coach, Συνθετική-Συστημική Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και  σύμβουλος HRM & Εργασιακών Σχέσεων. Σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο Master of Arts in HRM and European Industrial Relations από το University of Keele, UK. Εξειδικεύτηκε στην Εφαρμοσμένη Συμβουλευτική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Εκπαιδεύτηκε στο Coaching στο Athens Coaching Institute αποκτώντας PG Diploma in Evidence-based Coaching. Είναι μέλος του HCA Hellenic Coaching Association, του EMCC European Mentoring and Coaching Counsil και του IPPAInternational Positive Psychology Association.

Λυδία Ψαραδέλλη

CONTENT MARKETING

Η Λυδία Ψαραδέλλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Διοίκηση και Οικονομία Επιχειρήσεων, Προγραμματισμό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ενώ εμπλούτισε τις γνώσεις της παρακολουθώντας μαθήματα σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού, ανάμεσά τους το Yale University και το Nanyang Technological University of Singapore. Απασχολείται ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα Management and Marketing, Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας.  Άρθρα και κείμενά της έχουν δημοσιευθεί σε λογοτεχνικές ιστοσελίδες, έντυπες και ψηφιακές εκδόσεις ενώ έργα της έχουν λάβει τιμητικές διακρίσεις σε διεθνείς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.

Δέσποινα Σαμουρκάσογλου

powerpoint

Η Δέσποινα Σαμουρκάσογλου είναι επαγγελματίας γραφίστας με πτυχίο Γραφιστικής και μεταπτυχιακό στης Γραφικές Τέχνες – Πολυμέσα. Έχει πολυετή εμπειρία στο γραφιστικό σχεδιασμό και έχει εκπαιδεύσει πολυάριθμες εταιρίες σε θέματα design και presentation skills.

Φώτης Καρύδας

Φώτης Καρύδας

Copywriting

Η καριέρα του περιλαμβάνει σημαντική εμπειρία στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, έχοντας υπάρξει ρεπόρτερ στο ελεύθερο, αστυνομικό και πολεμικό ρεπορτάζ, με σημαντικές δημοσιογραφικές επιτυχίες να τον συνοδεύουν. Ενδεικτικά αναφέρεται η αποστολή στη Βοσνία το 1995 στις πρώτες γραμμές του πολέμου. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά από το 2000, ως ιδρυτής μίας από τις πρώτες start-up εταιρίες του ελληνικού διαδικτύου, το touristorama.com, με περιοδικές εκδόσεις, τουριστικά ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικές παραγωγές με σημαντική απήχηση. Σε ακαδημαϊκό επίπεδο, έχει υπάρξει ο νεότερος καθηγητής στη Σχολή Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, διδάσκοντας Ελεύθερο Ρεπορτάζ και Δημοσιογραφία στο Ίντερνετ. 

Αλέξανδρος Δουδουμόπουλος

design thinking

Είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, με μεταπτυχιακό τίτλο από το Technical University of Munich (Master of Science in Communications Engineering) και πιστοποίηση στην διαχείριση έργων PMP-PMI. Εργάζεται σε μεγάλη εταιρία τηλεπικοινωνιών και έχει εμπειρία στην λειτουργία επιχειρήσεων και οργανισμών, στην διαχείριση έργων και στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών. Έχει ασχοληθεί ενεργά με την οργάνωση, την επικοινωνία και την εκπαίδευση ομάδων.

Βαλεντίνα Κόρδη | Mind Coaching

Βαλεντίνα Κόρδη

Mindset & High Performance Coach

Η Βαλεντίνα Κόρδη είναι High Performance & Mindset Coach για επιχειρηματίες, στελέχη και ομάδες εργασίας. Εξειδικεύτηκε στο Strategic Intervention Coaching στη σχολή Robbins-Madanes Training του Antony Robbins και εκπαιδεύτηκε στην μέθοδο του υπνωτισμού System23. Είναι μέλος της Ένωσης Πιστοποιημένων Προπονητών του Καναδά (CCA).
Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Newport University της Καλιφόρνιας και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στο Human Resource Management από το City Unity College. Έχει πάνω από 15 έτη εργασιακή εμπειρία ως Στέλεχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, σε πολυεθνικές εταιρείες με ειδίκευση στην οργάνωση επιχειρήσεων, στην στρατολόγηση και επιλογή προσωπικού καθώς και στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των εργαζομένων.
Τα τελευταία 7 χρόνια εργάζεται αποκλειστικά ως προπονήτρια και ομιλήτρια βοηθώντας επιχειρηματίες, στελέχη και ομάδες εργασίας, από όλο τον κόσμο, με τη μέθοδο της Στρατηγικής Παρέμβασης, να αλλάξουν τρόπο σκέψης και συμπεριφορές που μπλοκάρουν την επιτυχία τους και να αναπτύξουν τις κατάλληλες στρατηγικές για την επίτευξη προσωπικών ή επαγγελματικών στόχων.

Scroll to Top