Μοιραστείτε την εμπειρία σας!

Είπαν για εμάς

5/5
Ο εισηγητής πολύ μεταδοτικός και κατανοητός με βοήθησε να τα κατανοήσω και θα προχωρήσω και στο Excel advanced.
Νίκος Τριανταφύλλης
24 Σεπτεμβρίου 2021
Excel Basic
Ο γιος μου είναι 7 ετών και ξεκίνησε μαθήματα ρομποτικής στην Invelop Skills. Αρχικά διστάζαμε αλλά τελικά καταλάβαμε πόσο του άρεσε. Επίσης ενθουσιάστηκε με τον έπαινο που τους μοίρασαν στο τέλος της χρονιας! Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας.
Χρήστος Ρελεντζάς
25 Ιουλίου 2021
Εκπαιδευτική Ρομποτική για παιδιά
Επέλεξα τα διαδικτυακά μαθήματα,ο εκπαιδευτής του σεμιναρίου ήταν κατατοπιστικότατος, έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την δουλειά του. Άμεση ανταπόκριση σε κάθε μου αίτημα. Σίγουρα θα το προτιμήσω ξανά και για άλλα σεμινάρια.
Αλεξανδρή Σοφία
21 Ιουλίου 2021
eLearning Σεμινάριο Δημιουργία & Διαχείριση Eshop με WooCommerce
Δεν είχα πολύ χρόνο γιατί η προκήρυξη έληγε σύντομα αλλά η διαδικασία ήταν τόσο κατανοητή και σύντομη που κατάφερα άμεσα ν'αποκτήσω το πιστοποιητικό μου!
Χριστιάννα Ανάγνου
20 Ιουλίου 2021
Πιστοποίηση Υπολογιστών
Έχοντας εμπειρία και από κάποια άλλα κέντρα ρομποτικής έχω να πω ότι γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά, προγραμματισμός και κατασκευή ρομπότ προσαρμοσμένα σε κάθε ηλικία. Ελπίζω οι συνθήκες να μας αφήσουν να συνεχίσουμε και με τη νέα χρονιά!
Μαρία Καραγιάννη
19 Ιουλίου 2021
Εκπαιδευτική Ρομποτική για παιδιά
Ο χώρος της Invelop Skills είναι πολύ καθαρός, προσεγμένος και φιλικός προς τα παιδιά. Θεωρώ ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά. Μου αρέσει ιδιαιτέρως που κάθε φορά τα παιδιά ολοκληρώνουν κάποιο project και αντίστοιχα ενημερώνονται και οι γονείς. Έχουμε σκοπό να συνεχίσουμε μαθήματα και τη νέα σεζόν. Ευχαριστούμε.
Ισμήνη Δημανοπούλου
17 Ιουλίου 2021
Εκπαιδευτική Ρομποτική για παιδιά
Πολύ ευγενικοί άνθρωποι και πολύ εξυπηρετικοί. Θα σας λύσουν κάθε απορία και δυσκολία που θα συναντήσετε όσον αφορά την εκμάθηση των προγραμμάτων.
Κωνσταντίνος Βασιλείου
16 Ιουλίου 2021
Πιστοποίηση Υπολογιστών
Ήταν η καλύτερη επιλογή η ρομποτική για το γιο μας. Και βλέπουμε ήδη πως βοηθάει θετικώς στην αυτοπεποίθησή του.Σαφώς και συμβάλλει σ' αυτό και ο εκπαιδευτής που έχει αναλάβει το παιδί μας και του αξίζουν συγχαρητήρια για το όλο εγχείρημα!
Μαρία Αντωνοπούλου
13 Ιουλίου 2021
Εκπαιδευτική Ρομποτική για παιδιά
Η κόρη μου πάει Δ' Δημοτικού και ανυπομονεί κάθε Παρασκευή για το μάθημα ρομποτικής! Συγχαρητήρια στην ομάδα.
Δέσποινα Τ.
6 Ιουλίου 2021
Εκπαιδευτική Ρομποτική για παιδιά
Ξεκινήσαμε ρομποτική τον περασμένο Σεπτέμβριο. Παρά το lockdown, όσα μαθήματα προλάβαμε να κάνουμε δια ζώσης ήταν άψογα. Είναι επαγγελματίες και προσέχουν πολύ τα παιδιά.
Γιώργος Μπόχτης
3 Ιουλίου 2021
Εκπαιδευτική Ρομποτική για παιδιά

Φορτώνουν περισσότερες εμπειρίες...

Scroll to Top