Μοιραστείτε την εμπειρία σας!

Είπαν για εμάς

5/5
Ο εκπαιδευτής του σεμιναρίου τα έλεγα πολύ ξεκάθαρα. Έτσι μπορεί κάποιος να καταλαβαίνει. Το προτείνω ανεπιφύλακτα είναι της μόδας αυτό το σεμινάριο. Θα ήθελα πολύ να παρακολουθήσω και άλλο. Σας ευχαριστώ!!!
Όλγα Παναγοπούλου
7 Ιουνίου 2021
eLearning Σεμινάριο Δημιουργία & Διαχείριση Eshop με WooCommerce
Είναι το δεύτερο σεμινάριο που παρακολουθώ στο invelop skills, το πρώτο Online. Ο εισηγητής ήταν κατανοητός, επαγγελματίας και με πολλές γνώσεις. Όλα κατανοητά και με τη δυνατότητα να μπορείς να δεις το βίντεο όσες φορές θες. Για αρχάριο επίπεδο είναι πολύ καλό και το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!! Σας ευχαριστώ!
Μαρία Γιαννικοπούλου
4 Ιουνίου 2021
eLearning Σεμινάριο Επεξεργασίας Εικόνων με Photoshop
Καταπληκτικό σεμινάριο και καταπληκτικός ο εισηγητής. Εννοείται θα κάνω και άλλο.
Διονύσης Καραμητόπουλος
24 Μαΐου 2021
eLearning Σεμινάριο Google Analytics
Ο επαγγελματισμός, η πληθώρα γνώσεων και το εκπαιδευτικό περιεχόμενο θα καταφέρουν να σας εκπλήσσουν! Πολλά συγχαρητήρια!
Κωνσταντίνα Στυλιανοπουλου
17 Μαΐου 2021
eLearning Σεμινάριο Digital Marketing
Μια ωραία εμπειρία έφτασε στο τέλος που έστω και εξ αποστάσεως, κατάφερα να μάθω αρκετά! Συγχαρητήρια σε όλους και συνιστώ το πρόγραμμα σε όλους ανεπιφύλακτα!!!
Κωνσταντίνα Φουσέκη
14 Μαΐου 2021
eLearning Σεμινάριο Digital Marketing
Συγχαρητήρια στο εκπαιδευτικό κέντρο Invelopskills. Η μεταφορά της γνώσης γίνεται με εξαιρετικό τρόπο. Και από τα δύο σεμινάρια που έχω παραλουθήσει είμαι απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από το εκαπιδευτικό πριεχόμενο όσο και από το επίπεδο των υπηρεσιών τους. Το προτείνω ανεπιφύλατακτα.
Ιωάννης Βελούδος
12 Μαΐου 2021
eLearning Σεμινάρια: 1) Δημιουργία & Διαχείριση Eshop με WooCommerce, 2)Digital Marketing
Παρακολούθησα 2 σεμινάρια μέσω eLearning και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, το εκπαιδευτικό κέντρο Invelopskills είναι αυτό που υπόσχεται. Θα παρακολουθήσω και άλλα στο μέλλον. Εύχομαι σύντομα και από κοντά. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα σας!!!
Βασίλης Βασιλόπουλος
23 Απριλίου 2021
eLearning Σεμινάρια: 1) Sales Techniques, 2) Email Μarketing
Παρακολούθησα το σεμινάριο σχετικά με το Google Analytics. Τώρα, μπορώ να το χρησιμοποιώ με ιδιαίτερη ευχέρεια, γνωρίζοντας τόσο τα θεωρητικά, όσο και τα πρακτικά κομμάτια του. Ο εισηγητής μου μετέδωσε τη γνώση ποιοτικά και περιεκτικά, δείχνοντας παράλληλα πλήθος παραδειγμάτων. Η εξυπηρέτηση ήταν άμεση, με ευγένεια και αξιοπιστία. Σίγουρα θα πάρω και άλλο σεμινάριο!
Γεώργιος Κωνσταντίνος
19 Απριλίου 2021
eLearning Σεμινάριο Google Analytics
Χωρίς να έχω καμία επαφή με την HTML 5, μετά το σεμινάριο νιώθω τόσο οικεία. Όλα είναι τόσα κατανοητά μέσα από το σεμινάριο. Το συνιστώ χωρίς δεύτερη σκέψη σε όποιον θέλει να το παρακολουθήσει.
Τάκης Μπάτσικας
6 Απριλίου 2021
eLearning HTML 5
Πολύ καλά και χρήσιμα elearning για όποιον θέλει να αποκτήσει βασικές και ολοκληρωμένες γνώσεις.
Σταυρούλα Καραμπέτσου
30 Μαρτίου 2021
eLearning Σεμινάρια: 1) Facebook & Instagram ads, 2) Email Marketing, 3) Google Ads, 4) Google Analytics

Φορτώνουν περισσότερες εμπειρίες...

Scroll to Top