Μοιραστείτε την εμπειρία σας!

Είπαν για εμάς

5/5
Μπράβο στα παιδιά! Εξαιρετικό το υλικό που σου δίνουν κ ευγενέστατοι όλοι!
Τσακίρη Αντζέλικα
26 Σεπτεμβρίου 2022
Πιστοποίηση Υπολογιστών
Εξαιρετικό το υλικό που έλαβα τόσο σε έντυπη μορφή όσο και στα βιντεομαθήματα. Πολύ καλά οργανωμένο το σεμινάριο. Ωραίο περιβάλλον. Ο κ. Τσιντικίδης εξαιρετικός, πολύ καλά καταρτισμένος και με τις γνώσεις του σε καλύπτει πλήρως χωρίς να έχεις απορίες, σε οποιοδήποτε επίπεδο. Πιστοποίηση Η/Υ Level I & Level II
Σκεμπέ Κωνσταντίνα
16 Σεπτεμβρίου 2022
Πιστοποίηση Υπολογιστών
Πολύ καλά οργανωμένο σεμινάριο που καλύπτει όλες τις προχωρημένες λειτουργίες του Excel και ιδιαίτερα χρήσιμο για την εργασιακή καθημερινότητα!
Φοίβος Τσάβας
30 Αυγούστου 2022
Excel Advanced
Εξαιρετικό σεμινάριο. Με απλότητα και σαφήνεια ο κ. Τσιντικίδης μεταδίδει όλες τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τα βασικά κανάλια του Digital Marketing. Αποτέλεσε σημαντικό εφόδιο στην επαγγελματική μου ανέλιξη. Προτείνεται.
Μιχάλης Γιουνανλής
11 Απριλίου 2022
Digital Marketing
Εξαιρετικό σεμινάριο που καλύπτει όλα τα βασικά σημεία του Digital Marketing με ανάλυση των απαραίτητων πλατφορμών και των παραμετροποιήσεών τους. Ο κος Τσιντικίδης είναι εξαιρετικά μεταδοτικός, δίνει έμφαση στην πράξη σε συνδυασμό με βασικά και απαραίτητα θεωρητικά στοιχεία. Όλο το σεμινάριο έχει άψογη δομή και ροή, είναι σαφές, κατανοητό και η ορολογία ξεκάθαρη. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτήν την εκπαιδευτική εμπειρία και τις γνώσεις που απέκτησα!
Παναγιωτοπούλου Παγώνα
14 Μαρτίου 2022
Digital Marketing
Εάν αναζητάς κερδοφόρα επένδυση, αυτή είναι μόνο η γνώση. Ο δρόμος οδηγεί στην παρακολούθηση του Excel Advanced που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις στην επαγγελματική σου καριέρα. Εξαιρετικός ο κ. Γ. Κατωπόδης και το επίπεδο γνώσεων του. Σαφή παραδείγματα και πολύ χρήσιμο το υλικό. Σας ευχαριστώ !
Παναγιώτης Χ. Διονυσόπουλος
16 Φεβρουαρίου 2022
Excel Advanced
Ο κ. Δημήτρης Τσιντικίδης, εξαιρετικός στο CSS 3 όπως και στα υπόλοιπα σεμινάρια του που έχω παρακολούθησει. Αρχάριος στην CSS 3 μπορώ να πω ότι μου έλυσε πολλές απορίες και έμαθα πράγματα που δεν γνώριζα και το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Ριχάρδος Βερροιόπουλος
22 Ιανουαρίου 2022
CSS 3
Σας ευχαριστώ πολύ για όλη την υποστήριξη και την πολύτιμη βοήθεια που μου προσφέρατε. Η προετοιμασία και τα mock tests στο κέντρο σας με βοήθησαν πολύ, και οι εξετάσεις ήταν χωρίς προβλήματα.
Elisabeth Westcott
22 Δεκεμβρίου 2021
Πιστοποίηση Υπολογιστών
Πολύ καλό και εξυπηρετικό προσωπικό με άριστη κατατόπιση και προθυμία.Ευχαριστώ πάρα πολύ.
Βαγγέλης Ρεφενές
22 Δεκεμβρίου 2021
Πιστοποίηση Υπολογιστών
O Δάσκαλος εξαιρετικός, σου περνάει εύκολα με τον τρόπο του τις γνώσεις και σε καλύπτει πλήρως χωρίς να έχεις απορίες.
Ριχάρδος Βερροιόπουλος
18 Δεκεμβρίου 2021
Video Editing με Premiere

Φορτώνουν περισσότερες εμπειρίες...

Scroll to Top