Μοιραστείτε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας!

Εμπειρίες

Έχω παρακολουθήσει 2 σεμινάρια (digital marketing και wordpress) και τις δύο φορές διαπίστωσα το πόσο μεθοδική δουλειά γίνεται και πόσο οι γνώσεις του σεμιναρίων είναι άμεσες και στο επίκεντρο των απαιτήσεων.
Πλεονέκτημα των μαθημάτων είναι και ο εισηγητής (ήταν ο Δημήτρης Τσιντικίδης και τις δύο φορές) που δείχνει όχι μόνο ότι είναι καταρτισμένος και γνώστης της αγοράς και των απαιτήσεων της  αλλά και ότι οι παρεμβάσεις του και οι συμβουλές του πηγάζουν από την εμπειρία.
Σίγουρα θα ξαναπάω και σε τρίτο σεμινάριο

Θοδωρής Παπαντωνίου

Παρακολούθησα τα σεμινάρια για το Facebook Marketing  και το WordPress.  πολύ καλή δουλειά

Γιώργος

Από τα πιο καλά οργανωμένα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει! Εξαιρετική μεθοδικότητα , αλλά και ένα εύρος ύλης που καλύπτει από το επίπεδο του αρχάριου έως και τις ανάγκες επιπλέον κατάρτισης ενός ήδη επαγγελματία. Δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω ότι η καλή ποιότητα της δουλειάς τους, αντανακλά την ποιότητα των ανθρώπων που απαρτίζουν την Invelop skills.

Γιώργος Μαίης

Παρακολούθησα το σεμινάριο «Δημιουργία Περιεχομένου για τα Social Media». Εξαιρετική παρουσίαση, με ενημερωμένο περιεχόμενο και πολλά case studies.

Σοφία

Παρακολούθησα το σεμινάριο για το wordpress, ήταν πολύ ενδιαφέρον και κατατοπιστικό.

Μικαελίνα Γρανά

Εξαιρετική εμπειρία μάθησης.

Δημοκράτης Καψιτίδης

 Παρακολούθησα το σύντομο αλλά ουσιαστικό και βοηθητικό σεμινάριο Facebook Marketing.
Έμεινα πολύ ευχαριστημενη και θα αναμένω για νέο σεμινάριο της Invelop Skills.

Γκούβα Αγγελική

Παρακολούθησα το σεμινάριο Facebook Marketing. Σύντομο αλλά περιεκτικό σεμινάριο(3ωρο).
Εμεινα πολυ ευχαριστημενη και θα ξαναπροτιμησω σεμιναριο της Invelop Skills
Value for money +++

Σουλάκου Εύα

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το χθεσινό σεμινάριο. Η εισηγήτρια ήταν εξαιρετική. Έφυγα απο εκεί με πολλές γνώσεις παραπάνω!  Σίγουρα θα ξαναπαρακολουθήσω κι άλλο σεμινάριο στην Invelop Skills ! Ευχαριστώ!

Ανθή Μπίρη

Πολύ καλή τιμή, μεταδοτικότητα και εμπειρία. Ένα σεμινάριο που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της εποχής. Ευχαριστώ πολύ

Μπαλιούσκας Λάμπρος

Παρακολούθησα το σεμινάριο digital marketing, πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο και ο εισηγητής ήταν σε θέση να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις. Θα προτιμήσω σίγουρα την invelop μελλοντικά για κάποιο άλλο σεμινάριο!

Μαριάννα

Πιστεύω ότι ήταν κατατοπιστικό, ο χρόνος ήταν επαρκής, με μια προσέγγιση προκειμένου να καταλάβεις τι ακριβώς κάνει το κάθε εργαλείο του προγράμματος photoshop ώστε να εστιάσεις εκεί που σε ενδιαφέρει προσωπικά. Επίσης η Νατάσα ήταν εξαιρετική με γνώσεις και διάθεση στο να μεταφέρει οποιαδήποτε πληροφορία στο κοινό.

Κων/νος Χρ. Χατζηκελέσογλου

Ήταν ένα σεμινάριο όπου με βοήθησε στην δουλειά μου ως εκπαιδευτικός σε ΙΕΚ ώστε να μπορώ να διαχειρίζομαι αποδοτικά τους τρόπους όπου έμαθα. Ήταν μια όμορφη εμπειρία… Το κόστος επίσης πολύ σημαντικό ήταν σε πολύ καλή τιμή και αυτό βοηθά στις μέρες μας…

Νεκτάριος Κάτσαρης

Άψογη οργάνωση και καλά καταρτισμένος εισηγητής, με μεταδοτικότητα.

Παναγιώτης

Ευχάριστος χώρος, πολύ καλό περιβάλλον, άριστη οργάνωση κι εξυπηρέτηση. Τα σεμινάρια που παρέχονται είναι επιλεγμένα με επίκαιρα θέματα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Κανέλλα Ρερρέ

Ευχάριστο περιβάλλον, πολύ καλή εξυπηρέτηση & οργάνωση. Επίκαιρα θέματα σεμιναρίων. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Αντωνία Λ.

Πολύ πολιτισμένο περιβάλλον, εξυπηρετικότατη γραμματεία, εισηγητής φιλικός με μεγάλη μεταδοτικότητα . Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Χρήστος Η.

Ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον! Ουσιαστικό μάθημα που δεν γίνεται στα βιαστικά και την εμπειρία του εισηγητή την καταλαβαίνεις από το πρώτο δεκάλεπτο. Θα παρακολουθήσω πάλι ενότητες!

Όλγα Κασσά

Οι εντυπώσεις μου ήταν θετικές και σίγουρα θα σας προτιμήσω ξανά σε μελλοντικό σεμινάριο.

Περσινού Ιωακειμίτσα

Παρακολούθησα τα σεμινάρια για το Facebook Marketing  και το WordPress. Πάρα πολύ καλή δουλειά σε έναν ωραίο και περιποιημένο χώρο. Ο καθηγητής μας ήταν κατανοητός, επεξηγηματικός και πάρα πολύ εξυπηρετικός. Θεωρώ ότι οι γνώσεις που αποκόμισα ήταν αρκετά πλούσιες, δεδομένου ότι ουδέποτε είχα ασχοληθεί με το αντικείμενο και τα σεμινάρια ήταν λίγες ώρες. Μελλοντικά σίγουρα σκοπεύω να παρακολουθήσω και άλλα.

Κατερίνα Αναγνωστοπούλου

Πολύ ενδιαφέρουσα η παρουσίαση του προγράμματος WordPress από το Δημήτρη Τσιντικίδη. Συνέπεια, μεταδοτικότητα και ενδιαφέρον προς τους εκπαιδευόμενους

Αγγελική Τζώρα

Πολύ βοηθητικά σεμινάρια, επαγγελματική δουλειά,  καλή μεταδοτικότητα και αρκετά κατανοητά!

Γεώργιος Στεργιούλας