Μοιραστείτε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας!

Είπαν για εμάς

Από τους καλύτερους και πιο οργανωμένους σεμιναριακούς χώρους με καινούργιο εξοπλισμό και  εγκαταστάσεις.Τα σεμινάρια καλύπτουν τις ανάγκες της κάθε ενότητας και οι εισηγητές είναι γνώστες του αντικειμένου με μεταδοτικότητα. Πιστεύω πως η τιμή με τις υπηρεσίες είναι που προσφέρουν τους κάνει πολύ ανταγωνιστικούς. Θα πρότεινα να τους δοκιμάσετε.

Σωτήρης Πετρόπουλος , 12/12/2018

Παρακολούθησα το Σεμινάριο Δημιουργίας και Διαχείρισης Ιστοσελίδων με WordPress (κύκλος 29/11/2018 – 11/12/2018), και έμεινα πολύ ευχαριστημένος απο την μέθοδο διεξαγωγής του σεμιναρίου καθώς και τις γνώσεις που απέκτησα στο αντικείμενο. Σίγουρα θα παρακολουθήσω και άλλα σεμινάρια στο μέλλον, στον χώρο σας.

Γιώργος Φουρνογεράκης , 12/12/2018

 Αρκετά ενδιαφέρον, παρά τον περιορισμό του χρόνου. Η εισηγήτρια μετέδωσε βασικές αρχές διαχείρισης του χρόνου  καθώς και πρακτικές για την αποφυγή κακής διαχείρισης. Πιστεύω πως όποιος δουλέψει πάνω σε αυτά που άκουσε,  θα επιτυγχάνει τα ίδια ή περισσότερα, σε λιγότερο χρόνο. Η εισηγήτρια επικοινωνιακή και άμεση. (Σεμινάριο Διαχείρισης Χρόνου)

Χ. Σ. Δ , 11/12/2018

Πολύ ικανοποιημένος, έφυγα σίγουρα κερδισμένος κι με αρκετές γνώσεις πάνω στο θέμα (Σεμινάριο HTML – CSS)

Αλέξανδρος Πρέπης , 7/12/2018

Παρακολούθησα το σεμινάριο HTML-CSS, κ έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την μεταδοτικότητα που είχε ο εισηγητής του σεμιναρίου, καθώς ακόμα κ από την οργάνωση του χώρου. Σίγουρα θα παρακολουθήσω και αλλά σεμινάρια που με ενδιαφέρουν !

Κωνσταντία Πετσαλούδα , 6/12/2018

Πολύ ωραία εμπειρία και ευχαριστημένη με τις γνώσεις που πήρα μόνο που θα ήταν ίσως καλύτερα να υπήρχαν περισσότερες ώρες για να καλυφθεί περισσότερη ύλη. Πολύ μεταδοτικός και υπομονετικός ο καθηγητής αλλά και ευχάριστος. (Σεμινάριο HTML-CSS)

Άλκηστις Παντούλια , 6/12/2018

Η  εμπειρία ήταν πολύ καλή. Σωστή οργάνωση   και ωραία παρουσίαση από την εισηγήτρια. (Σεμινάριο Διαχείρισης Χρόνου & Αναβλητικότητας).

Παναγιώτης Ριζόπουλος , 4/12/2018

Παρακολούθησα το σεμινάριο Διαχείρισης Χρόνου και Αναβλητικότητας με την κα Ιφιγένεια Παρασκευοπούλου. Εκτός απο την άριστη και οργανωμένη εισήγηση, ο χώρος ήταν κατάλληλος, οργανωμένος, προσεγμένος και καθαρός! Αν συμπεριλάβουμε και την προσιτή τιμή συμμετοχής, τότε σίγουρα θα συμμετέχω και σε επόμενο σεμινάριο. Καλή συνέχεια!

Γρηγόρης Καπάτος , 4/12/2018

Σεμινάριο Photoshop: Περιεκτικό σεμινάριο εξαιρετική εισηγήτρια και ωραίος χώρος!

Μαρίνα-Ελένη Ζήρου , 21/11/2018

Παρακολούθησα το σεμινάριο Διαχείρισης Δύσκολων Πελατών και Παραπόνων με την κα Πέγκυ Ηλιοπούλου. Ένας άρτια οργανωμένος χώρος σε συνδυασμός με μια έμπειρη και επικοινωνιακή  εισηγήτρια, είναι σίγουρα ο συνδυασμός της επιτυχίας για ένα σεμινάριο. Έφυγα δημιουργικά προβληματισμένος και πιο έτοιμος για τον χώρο εργασίας μου. Σίγουρα θα επανέλθω σύντομα και σε άλλα σεμινάρια που με ενδιαφέρουν. Καλή συνέχεια!

Ιωάννης Πανουσάκης, 6/11/2018

Παρακολούθησα το σεμινάριο για τη διαχείριση του χρόνου με εισηγήτρια την κ. Ιφιγένεια Παρασκευοπούλου. Η εισηγήτρια πολύ επικοινωνιακή και ζεστή. Μας έκανε να σκεφτούμε περισσότερο το χρόνο και που τον διαθέτουμε. Μας έδωσε παραδείγματα που μας άγγιξαν όλους προσωπικά. Η οργάνωση πολύ καλή, ο χώρος όμορφος. Συνολικά θεωρώ ότι η Invelop skills βλέπει τα σεμινάρια με πολύ επαγγελματικό τρόπο και τους δίνει την αξία που τους πρέπει χωρίς να χρεώνει αντίστοιχα. Οι τιμές είναι πολύ προσιτές. Ευχαριστούμε πολύ. Συγχαρητήρια στην διοργάνωση αλλά και για την επιλογή της συγκεκριμένης ομιλήτριας.

Kαλλιόπη Βγόντζα , 5/11/2018

Παρακολούθησα το σεμινάριο του digital marketing. Δεν είχα καθόλου γνώση και λόγω του πολύ καλού εισηγητή που είχαμε κ. Τσιντικιδη έμαθα αρκετά και με μια σιγουριά ότι θα τα καταφέρω. Ο χώρος είναι τέλειος. Πολύ καλή τοποθεσία για όσοους πάνε με τρένο. Χώρος όπως έπρεπε να είναι με όλες τις απαραίτητες παροχές.. Το προτείνω!!!

Μ. Κ. , 31/10/2018

Έμεινα απολύτως ικανοποιημένη από την κατάρτιση του κ. Τσιντικίδη, καθώς και την προθυμία του να λύνει την κάθε απορία 🙂 Συγχαρητήρια για τη δουλειά όλων!

M.B., 30/10/2018

Παρακολούθησα το σεμινάριο Content Marketing in Social Media με εισηγήτρια την κυρία Δανάη Σωτηροπούλου και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Πολλές χρήσιμες γνώσεις που μετέδωσε άψογα, μιας και έγιναν απόλυτα κατανοητές και καθίστανται εύκολο να εφαρμοστούν από όσους τις χρειάζονται για να βελτιώσουν τη δουλειά τους όσον αφορά τη δημιουργία περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Το συστήνω ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα παρακολουθήσω ξανά κάποιο σεμινάριο από Invelop Skills!

Βασιλική Κοκμοτού, 23/10/2018

Παρακολούθησα το Σεμινάριο Δημιουργίας και Διαχείρισης Ιστοσελίδων με WordPress. Ο εκπαιδευτής κ. Τσιντικίδης καταρτισμένος, με μεταδοτικότητα, πρόθυμος να λύσει απορίες. Ολοκληρώνοντας το σεμινάριο έχεις την αυτοπεποίθηση ότι μπορείς να φτιάξεις τη δική σου ιστοσελίδα από το μηδέν! Έμεινα απολύτως ευχαριστημένη και σίγουρα θα παρακολουθήσω και επόμενα σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενο.

Mαρία Σ., 27/9/2018

I have been involving with WordPress design for almost 4-5 years now…I thought that I knew almost everything..
Until I decided to attend a WordPress design and Management Seminar @ Invelop Skills and a new world opened to me!!!
Now I can declare, that I am super confident building websites for awesome clients.
Thanks for the great work and knowledge,
Thanks for the Professional environment,
Thanks to our great professor Dimitris!

Πηνελόπη Κυριαζή - Pinelopi Kyriazi, 20/7/2018

Παρακολούθησα  το S.E.O. & Google AdWords . Άψογη οργάνωση και καλά καταρτισμένος ο καθηγητής. Το συστήνω ανεπιφύλακτα

Παναγιώτης Θεοδώρου, 20/7/2018

Το σεμινάριο για Facebook Marketing ήταν εξαιρετικό και πραγματικά πιστεύω ότι όποιος θέλει να προωθήσει την δουλειά του μέσα από τα social media θα πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσει από αυτό το course. Ο εκπαιδευτής άψογος, οπότε το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Κωνσταντίνος Αρέστης, 6/7/2018

Έχω παρακολουθήσει 2 σεμινάρια (digital marketing και wordpress) και τις δύο φορές διαπίστωσα το πόσο μεθοδική δουλειά γίνεται και πόσο οι γνώσεις του σεμιναρίων είναι άμεσες και στο επίκεντρο των απαιτήσεων.
Πλεονέκτημα των μαθημάτων είναι και ο εισηγητής (ήταν ο Δημήτρης Τσιντικίδης και τις δύο φορές) που δείχνει όχι μόνο ότι είναι καταρτισμένος και γνώστης της αγοράς και των απαιτήσεων της  αλλά και ότι οι παρεμβάσεις του και οι συμβουλές του πηγάζουν από την εμπειρία.
Σίγουρα θα ξαναπάω και σε τρίτο σεμινάριο

Θοδωρής Παπαντωνίου, 25/4/2018

Σοβαρή εταιρία με οργάνωση που μπορεί άνετα να καλύψει τις ανάγκες του επαγγελματία και του ερασιτέχνη. Παρακολούθησα το Facebook – Marketing. Ο εισηγητής Δημήτρης Τσιντικίδης έμπειρος και άνετος, κατάφερε να μου λύσει απορίες και να με ενημερώσει για νέα πράγματα που χρειάζομαι στη δουλειά μου. Έχω άριστες εντυπώσεις, σίγουρα θα ξαναπάω και σας συμβουλεύω να πάτε κι εσείς!!!

Φιλιππία Βενετσάνου, 22/5/2018

Παρακολούθησα  το σεμινάριο Facebook Marketing. Είμαι χρόνια στο χώρο και έχω παρακολουθήσει πολλά αντίστοιχα σεμινάρια.Το συγκεκριμένο το βρήκα πολύ χρήσιμο και τον εισηγητή εξαιρετικό.

Κατερίνα Καρτεροπούλου, 12/7/2018

Το σεμινάριο περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για γενικές ρυθμίσεις μίας σελίδας Facebook και την σωστή δημιουργία διαφημίσεων. Ο εισηγητής ήταν πολύ συνεργάσιμος!
Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα για όποιον χρειάζεται γνώσεις για Facebook Marketing.
Ευχαριστούμε για την γνώση και το επαγγελματικό περιβάλλον της αίθουσας του σεμιναρίου!

Σπύρος Ευσταθίου, 1/8/2018

Παρακολούθησα τα σεμινάρια για το Facebook Marketing  και το WordPress.  πολύ καλή δουλειά

Γιώργος, 25/4/2018

Από τα πιο καλά οργανωμένα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει! Εξαιρετική μεθοδικότητα , αλλά και ένα εύρος ύλης που καλύπτει από το επίπεδο του αρχάριου έως και τις ανάγκες επιπλέον κατάρτισης ενός ήδη επαγγελματία. Δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω ότι η καλή ποιότητα της δουλειάς τους, αντανακλά την ποιότητα των ανθρώπων που απαρτίζουν την Invelop skills.

Γιώργος Μαίης

Παρακολούθησα το σεμινάριο «Δημιουργία Περιεχομένου για τα Social Media». Εξαιρετική παρουσίαση, με ενημερωμένο περιεχόμενο και πολλά case studies.

Σοφία, 12/3/2018

Παρακολούθησα το σεμινάριο για το wordpress, ήταν πολύ ενδιαφέρον και κατατοπιστικό.

Μικαελίνα Γρανά, 8/3/2018

Εξαιρετική εμπειρία μάθησης.

Δημοκράτης Καψιτίδης, 2/3/2018

Έχοντας παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης και σεμινάρια life coach, μείναμε εντυπωσιασμένοι από τις πληροφορίες και την μεταδοτικότητα της κ. Ιφιγένειας. Απόλυτα ικανοποιημένοι κ εγώ κ η σύζυγος μου, Σπυριδούλα Βασιλακοπούλου. Συγχαρητήρια!!

Αναστάσιος Καλογεράς, 6/6/2018

 Παρακολούθησα το σύντομο αλλά ουσιαστικό και βοηθητικό σεμινάριο Facebook Marketing.
Έμεινα πολύ ευχαριστημενη και θα αναμένω για νέο σεμινάριο της Invelop Skills.

Γκούβα Αγγελική, 28/2/2018

Παρακολούθησα το σεμινάριο Facebook Marketing. Σύντομο αλλά περιεκτικό σεμινάριο(3ωρο).
Εμεινα πολυ ευχαριστημενη και θα ξαναπροτιμησω σεμιναριο της Invelop Skills
Value for money +++

Σουλάκου Εύα, 21/2/2018

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το χθεσινό σεμινάριο. Η εισηγήτρια ήταν εξαιρετική. Έφυγα απο εκεί με πολλές γνώσεις παραπάνω!  Σίγουρα θα ξαναπαρακολουθήσω κι άλλο σεμινάριο στην Invelop Skills ! Ευχαριστώ!

Ανθή Μπίρη, 16/2/2018

Πολύ καλή τιμή, μεταδοτικότητα και εμπειρία. Ένα σεμινάριο που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της εποχής. Ευχαριστώ πολύ

Μπαλιούσκας Λάμπρος, 12/2/2018

Παρακολούθησα το σεμινάριο digital marketing, πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο και ο εισηγητής ήταν σε θέση να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις. Θα προτιμήσω σίγουρα την invelop μελλοντικά για κάποιο άλλο σεμινάριο!

Μαριάννα, 12/2/2018

Πιστεύω ότι ήταν κατατοπιστικό, ο χρόνος ήταν επαρκής, με μια προσέγγιση προκειμένου να καταλάβεις τι ακριβώς κάνει το κάθε εργαλείο του προγράμματος photoshop ώστε να εστιάσεις εκεί που σε ενδιαφέρει προσωπικά. Επίσης η Νατάσα ήταν εξαιρετική με γνώσεις και διάθεση στο να μεταφέρει οποιαδήποτε πληροφορία στο κοινό.

Κων/νος Χρ. Χατζηκελέσογλου

Ήταν ένα σεμινάριο όπου με βοήθησε στην δουλειά μου ως εκπαιδευτικός σε ΙΕΚ ώστε να μπορώ να διαχειρίζομαι αποδοτικά τους τρόπους όπου έμαθα. Ήταν μια όμορφη εμπειρία… Το κόστος επίσης πολύ σημαντικό ήταν σε πολύ καλή τιμή και αυτό βοηθά στις μέρες μας…

Νεκτάριος Κάτσαρης, 27/11/2017

Άψογη οργάνωση και καλά καταρτισμένος εισηγητής, με μεταδοτικότητα.

Παναγιώτης, 27/11/2017

Ευχάριστος χώρος, πολύ καλό περιβάλλον, άριστη οργάνωση κι εξυπηρέτηση. Τα σεμινάρια που παρέχονται είναι επιλεγμένα με επίκαιρα θέματα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Κανέλλα Ρερρέ, 27/11/2017

Ευχάριστο περιβάλλον, πολύ καλή εξυπηρέτηση & οργάνωση. Επίκαιρα θέματα σεμιναρίων. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Αντωνία Λ., 27/11/2017

Πολύ πολιτισμένο περιβάλλον, εξυπηρετικότατη γραμματεία, εισηγητής φιλικός με μεγάλη μεταδοτικότητα . Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Χρήστος Η., 24/11/2017

Ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον! Ουσιαστικό μάθημα που δεν γίνεται στα βιαστικά και την εμπειρία του εισηγητή την καταλαβαίνεις από το πρώτο δεκάλεπτο. Θα παρακολουθήσω πάλι ενότητες!

Όλγα Κασσά, 3/11/2017

Οι εντυπώσεις μου ήταν θετικές και σίγουρα θα σας προτιμήσω ξανά σε μελλοντικό σεμινάριο.

Περσινού Ιωακειμίτσα, 3/11/2017

Παρακολούθησα το σεμινάριο «Αποδοτική Διαχείριση Τοξικών Συμπεριφορών στην Εργασία». Πραγματικά ήταν πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο για το πώς να αντιμετωπίζουμε τις διάφορες συμπεριφορές συναδέλφων/προϊσταμένων. Η εμπειρία και η εξειδίκευση της εισηγήτριας Βαλεντίνας Κόρδη, σε τέτοια ζητήματα, ήταν καθοριστική για την επιτυχία του σεμιναρίου. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και σίγουρα θα παρακολουθήσω κι άλλα σεμινάρια.

Μαρία Κασιούρα, 12/6/2018

Παρακολούθησα τα σεμινάρια για το Facebook Marketing  και το WordPress. Πάρα πολύ καλή δουλειά σε έναν ωραίο και περιποιημένο χώρο. Ο καθηγητής μας ήταν κατανοητός, επεξηγηματικός και πάρα πολύ εξυπηρετικός. Θεωρώ ότι οι γνώσεις που αποκόμισα ήταν αρκετά πλούσιες, δεδομένου ότι ουδέποτε είχα ασχοληθεί με το αντικείμενο και τα σεμινάρια ήταν λίγες ώρες. Μελλοντικά σίγουρα σκοπεύω να παρακολουθήσω και άλλα.

Κατερίνα Αναγνωστοπούλου, 7/11/2017

Πολύ ενδιαφέρουσα η παρουσίαση του προγράμματος WordPress από το Δημήτρη Τσιντικίδη. Συνέπεια, μεταδοτικότητα και ενδιαφέρον προς τους εκπαιδευόμενους

Αγγελική Τζώρα, 7/11/2017

Πολύ βοηθητικά σεμινάρια, επαγγελματική δουλειά,  καλή μεταδοτικότητα και αρκετά κατανοητά!

Γεώργιος Στεργιούλας, 17/11/2017

Το σεμινάριο ήταν πολύ ενδιαφέρον και η εισηγήτρια καταρτισμένη αναφορικά με το αντικείμενο συζήτησης, οργανωμένη, και έτοιμη να απαντήσει σε τυχόν απορίες.

Αναΐς Κασσαπιάν, 5/6/2018