Η Ιστορία μας

Δεξιότητες Ενηλίκων

Στην Invelop Skills από το 2016 έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από 2600 ιδιώτες και 750 επιχειρήσεις στα πιο σύγχρονα digital εργαλεία και τις πλέον περιζήτητες δεξιότητες, γεφυρώνοντας το skills gap που υπάρχει στη σύγχρονη εποχή. Οι εκπαιδευτές μας είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μέσα από την αγορά με βαθιά γνώση του αντικειμένου τους. Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα είναι ολοκληρωμένα, εξειδικευμένα ώστε να καλύπτουν επαγγελματικές ανάγκες και να παρέχουν ουσιαστικές γνώσεις για άμεση πρακτική εφαρμογή.

Στο κομμάτι της πιστοποίησης χρήσης υπολογιστών, η οποία ζητείται από εταιρίες αλλά και από τον ΑΣΕΠ για πρόσληψη στο Ελληνικό Δημόσιο, οι υποψήφιοι προετοιμάζονται εύκολα, γρήγορα, ευέλικτα, και το ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις αγγίζει το 95%.

Στηρίζουμε τη δια βίου μάθηση και προτρέπουμε ιδιώτες και επαγγελματίες όλων των ηλικιών να εκπαιδεύονται και να αποκτούν νέες δεξιότητες σύμφωνα με τις τάσεις της σύγχρονης εποχής.

Δεξιότητες Παιδιών

Σε έναν χώρο κατάλληλα σχεδιασμένο, φιλικό και ασφαλή για τα παιδιά, παραδίδουμε μαθήματα ρομποτικής στους μικρούς μας φίλους. Οι εκπαιδευτές μας είναι πιστοποιημένοι, έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς εντατικά προγράμματα εκπαίδευσης και διαθέτουν επίσημη πιστοποίηση από τη LEGO Education Academy. Δεκάδες γονείς και παιδιά μας έχουν εμπιστευτεί για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους και τη δημιουργική απασχόλησή τους, σε ένα σύγχρονο περιβάλλον με επίσημη άδεια εκπαιδευτηρίου.

Εμπειρίες σπουδαστών

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Η Invelop Skills λειτουργεί ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κε.Δι.Βι.Μ. 1) με Αρ. Αδείας 2101545 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) και το Υπουργείο Παιδείας.

Για όλα τα σεμινάριά μας παρέχεται 
βεβαίωση παρακολούθησης, ενώ για ορισμένα από αυτά διεξάγονται και εξετάσεις πιστοποίησης.

eshop-vevaiosi

Μας εμπιστεύτηκαν

Scroll to Top