workshop
“Κέντρο Δια Βίου Μάθησης”

Η INVELOP Skills λειτουργεί ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 (Κε.Δι.Βι.Μ. 1) με Αρ. Αδείας 2101545 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. – http://www.eoppep.gr) του Υπουργείου Παιδείας.

Η INVELOP Skills παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης μέσω σεμιναρίων για την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων που χρειάζονται από την αγορά εργασίας.

Διεξάγει σεμινάρια, εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις στους ακόλουθους τομείς:

 • Web Design & Development
 • Digital Marketing
 • Graphic Design
 • eBusiness (Ηλεκτρονικό Επιχειρείν)
 • eCommerce (Ηλεκτρονικό Εμπόριο)
 • Πιστοποίηση Πληροφορικής (Microsoft Windows & Office)
 • Soft Skills

H Invelop Skills δημιουργήθηκε από την INVELOP. Η INVELOP ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2014 και δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής συμβουλών στο ηλεκτρονικό επιχειρείν και το ηλεκτρονικό εμπόριο (eBusiness & eCommerce Consulting). Επίσης, αναλαμβάνει έργα ανάπτυξης ιστοσελίδων (website) και ηλεκτρονικών καταστημάτων (eshop), καθώς επίσης και την προώθηση των επιχειρήσεων μέσα από τα κανάλια του digital marketing.

Ιδρυτής της INVELOP είναι ο Δημήτρης Τσιντικίδης. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα και στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Καινοτομίας και Τεχνολογίας (Master of Science in Innovation and Technology Management) από το πανεπιστήμιο του Μπαθ της Αγγλίας (University of Bath). Έχει εργαστεί στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου ως σύμβουλος τεχνολογίας και ανάπτυξης νέων υπηρεσιών (Business Development & Technology Consultant) αλλά και ως Business Development & Project Coordinator στο Τμήμα Ανάπτυξης και Τεχνολογίας της airtickets.gr. Συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις, εκθέσεις, σεμινάρια και συνέδρια του κλάδου, της Ελληνικής Κοινότητας WordPress και του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A). Τέλος, είναι εισηγητής σεμιναρίων παρέχοντας εκπαίδευση για τη κατασκευή ιστοσελίδων, το ηλεκτρονικό επιχειρείν και το digital marketing.

Ο χώρος μας

Εκπαιδεύσεις - Σεμινάρια

Εκπαιδευτείτε σε όλα τα ψηφιακά εργαλεία. Σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπαίδευσης
και κατάρτιση για την κάλυψη των αναγκών σας σε ψηφιακές γνώσεις και δεξιότητες.
Αναπτύξτε τις ψηφιακές σας δεξιότητες.

σεμινάριο WordPress

Διαχείριση WordPress

Σας εκπαιδεύουμε ώστε να αποκτήσετε όλες τις γνώσεις και δεξιότητες για την κατασκευή, διαχείριση και ανανέωση μιας ιστοσελίδας με WordPress

σεμινάριο eshop

Διαχείριση Woocommerce

Μάθετε πως να διαχειρίζεστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Αποκτήστε τις απαραίτητες γνώσεις για την συντήρηση του.

Εκπαίδευση Digital Marketing

65% των Ευρωπαίων κάνουν αγορές μέσω διαδικτύου. Οι δεξιότητες στο
Digital Marketing αποτελούν πλέον σημαντικό εφόδιο για όλες τις επιχειρήσεις.

Google Adwords

H εκπαίδευση λειτουργίας AdWords απευθύνεται τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες που έχουν την ανάγκη να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν οι ίδιοι τις διαφημίσεις τους στο Google Adwords.

Google Analyrics

Το Google Analytics παρέχει τεράστιο όγκο μετρήσεων και δεδομένων του ιστότοπου σας, μάθετε λοιπόν πως να αξιοποιήσετε πραγματικά τις δυνατότητες του.

Search Engine Optimization (SEO)

Τεχνικές Search Engine Optimization (SEO).
Μάθετε τεχνικές και τη μεθοδολογία για να βελτιστοποιήσετε την κατάταξη σας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Σεμινάριο Facebook Marketing

Facebook Ads

Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργείτε διαφημίσεις στο Facebook και να τις διαχειρίζεστε. Μάθετε να προσεγγίζετε περισσότερους χρήστες. Πετύχετε οποιοδήποτε στόχο της επιχείρησης σας στο Facebook.

Διαχείριση Social Media

Άμεση πρακτική γνώση, στρατηγική και μεθοδολογία διαχείρισης των Social Media. Εκπαίδευση σε Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Pinterest, LinkedIn, Google+.

Email marketing

Βέλτιστες τεχνικές για να στέλνετε μαζικά email. Βήμα βήμα οδηγός για επιτυχημένες καμπάνιες στο Mailchimp. Μάθετε πώς να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό ενημερωτικό email για τους πελάτες σας.

Ατομικά και Ομαδικά σεμινάρια

Ατομικά Σεμινάρια

Τα Ατομικά σεμινάρια συνδυάζουν εκπαίδευση και συμβουλευτική καθώς εστιάζουμε στις δικές σας ανάγκες εφαρμόζοντας την ύλη του σεμιναρίου στη δική σας περίπτωση. Έχετε το πλεονέκτημα αφού σας προσφέρουμε εξειδικευμένες γνώσεις, μεθοδολογία και στρατηγική με πρακτική εφαρμογή στο δικό σας αντικείμενο.

Ομαδικά Σεμινάρια

Πρακτικές γνώσεις και άμεση εφαρμογή σε κάθε ενότητα. Σκοπός κάθε σεμιναρίου είναι εξοικείωση με τα ψηφιακά μέσα καθώς και η ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων κάθε εκπαιδευόμενου. Τα ομαδικά σεμινάρια αποτελούνται από μικρά τμήματα έως 12 άτομα και διεξάγονται σε προκαθορισμένες μέρες και ώρες.

Οι εκπαιδεύσεις απευθύνονται σε: Επαγγελματίες, Επιχειρήσεις, Εταιρείες, Στελέχη, Προσωπικό, Startup επιχειρήσεις, Ιδιώτες.

Μέθοδοι και Τεχνικές εκπαιδεύσεων

 • Εκπαίδευση σε αίθουσα με σύγχρονα συστήματα Η/Υ
 • Δημιουργία και παροχή εκπαιδευτικού υλικού υψηλής ποιότητας
 • Εκπαίδευση στο χώρο μας
 • Από τη θεωρία στη πράξη
 • Προσαρμογή εκπαίδευση στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης
 • Συμβουλές σε συγκεκριμένα θέματα της κάθε επιχείρησης
 • Ατομικές και ομαδικές εκπαιδεύσεις
 • Coaching
 • Άμεση και πρακτική εφαρμογή των εργαλείων (hands-on)
 • Μελέτη περιπτώσεων (Case Studies)