Η Ιστορία μας

Το χάσμα δεξιοτήτων (“skills gap”) είναι το χάσμα μεταξύ των δεξιοτήτων που οι εργοδότες και οι εταιρίες προσδοκούν να έχουν οι εργαζόμενοί τους, και αυτών που τελικά έχουν οι εργαζόμενοι και όσοι αναζητούν εργασία.

Στην Invelop Skills από το 2016 έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από 2600 ιδιώτες και 750 επιχειρήσεις στα πιο σύγχρονα digital εργαλεία και τις πλέον περιζήτητες δεξιότητες, γεφυρώνοντας το skills gap που αναμφισβήτητα υπάρχει στη σύγχρονη εποχή. Οι εκπαιδευτές μας είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μέσα από την αγορά με βαθιά γνώση του αντικειμένου τους. Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα είναι ολοκληρωμένα, εξειδικευμένα ώστε να καλύπτουν επαγγελματικές ανάγκες και να παρέχουν ουσιαστικές γνώσεις για άμεση πρακτική εφαρμογή.

Στηρίζουμε τη δια βίου μάθηση και προτρέπουμε ιδιώτες και επαγγελματίες όλων των ηλικιών να εκπαιδεύονται και να αποκτούν νέες δεξιότητες σύμφωνα με τις τάσεις της σύγχρονης εποχής.

Τι κάνουμε

Εμπειρίες σπουδαστών

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Η Invelop Skills λειτουργεί ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κε.Δι.Βι.Μ. 1) με Αρ. Αδείας 2101545 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) και το Υπουργείο Παιδείας.

Για όλα τα σεμινάριά μας παρέχεται 
βεβαίωση παρακολούθησης, ενώ για ορισμένα από αυτά διεξάγονται και εξετάσεις πιστοποίησης.

Μας εμπιστεύτηκαν

Scroll to Top