Τρέχουσα Κατάσταση
Δεν το έχετε ξεκινήσει
Κόστος Σεμιναρίου
55€
Ξεκινήστε τώρα

Σεμινάριο Video editing με Premiere

H επεξεργασία video (video editing με Premiere) έχει γίνει πλέον απαραίτητη δεξιότητα για πολλά επαγγέλματα. Στο σεμινάριο Premiere (video editing) θα λάβετε όλες τις βασικές αρχές της διαδικασίας παραγωγής ενός ψηφιακού βίντεο. To Premiere χρησιμοποιείται παγκοσμίως από YouTubers, designers, digital marketers, εικονολήπτες και κινηματογραφιστές, επαγγελματίες και ερασιτέχνες. 

elearning σεμιναριο video editing με premiere

Δείτε το εισαγωγικό βίντεο

Δείτε το πρώτο μάθημα

Σε ποιους απευθύνεται

  • Αν είστε designer, content maker, digital marketerΥouΤuber, κινηματογραφιστής, ή απλά έχετε να πείτε την δική σας ιστορία ….. τότε σίγουρα σας ενδιαφέρει!

Πληροφορίες Πρόσβασης

Με την αγορά του σεμιναρίου έχετε πρόσβαση σε αυτό για έξι (6) μήνες (186 ημέρες) για απεριόριστες επαναλήψεις των βίντεο. Πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να παρακολουθήσετε τις ενότητες του σεμιναρίου. Όλοι οι παρακάτω σύνδεσμοι ξεκλειδώνονται για την παρακολούθηση των βίντεο μετά την ολοκλήρωση της αγοράς του σεμιναρίου. 

Αφού επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας, σας δίνεται πρόσβαση στο σεμινάριο, και μπορείτε να το παρακολουθήσετε κάνοντας σύνδεση στην ιστοσελίδα μας με τον λογαριασμό που δημιουργήσατε κατά την αγορά σας.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης Κέντρου Δια Βίου Μάθησης.
Παρακαλώ ενημερώστε μας,  μόλις ολοκληρώσετε την παρακολούθηση, ώστε να προβούμε στον απαραίτητο έλεγχο και να σας στείλουμε με email την βεβαίωση.

  • Παρέχονται Σημειώσεις
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης Κέντρου Δια βίου Μάθησης
  • Διάρκεια εκπαιδευτικών βίντεο: 9 ώρες & 30 λεπτά
  • Κόστος Σεμιναρίου: 55,00€

Εμπειρίες σπουδαστών:

Θεματικές Ενότητες

Επέκταση Όλων
Περιεχόμενα
0% Ολοκληρώθηκαν 0/2 Ενότητες
Περιεχόμενα
0% Ολοκληρώθηκαν 0/2 Ενότητες
Περιεχόμενα
0% Ολοκληρώθηκαν 0/3 Ενότητες
Scroll to Top