Τρέχουσα Κατάσταση
Δεν το έχετε ξεκινήσει
Κόστος Σεμιναρίου
25€
Ξεκινήστε τώρα

Σεμινάριο SEO Fundamentals

Το S.E.O. (Search Engine Optimization – Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης) είναι όλες οι ενέργειες που μπορούμε να κάνουμε για το website ή το eshop μας έτσι ώστε να αυξήσουμε την απόδοση του στις μηχανές αναζήτησης.

elearning σεμιναριο seo fundamentals

Τα οργανικά αποτελέσματα (που δεν είναι χορηγούμενα) στις μηχανές αναζήτησης θεωρούνται πολύ σημαντικό κανάλι στο digital marketing. Πρώτον, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να απαντάμε στα ερωτήματα των χρηστών και να είμαστε εκεί όταν αναζητήσουν κάτι σχετικό με εμάς ή την επιχείρησή μας. Δεύτερον, αν και απαιτεί κάποιο χρόνο να αφιερώσουμε, είναι ένα δωρεάν κανάλι.

Στο σεμινάριο SEO θα κατανοήσουμε τη λειτουργία και τη φιλοσοφία των μηχανών αναζήτησης, θα εξετάσουμε τους παράγοντες που επηρεάζουν τη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης και θα δούμε εργαλεία και ιδέες που θα σας βοηθήσουν στη βελτιστοποίηση του website ή του eshop σας.

TIP: Οι ενέργειες SEO βοηθούν στην αύξηση της απόδοσης των διαφημίσεων Google Ads.

Δείτε το πρώτο βίντεο

Σε ποιους απευθύνεται

  • Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις για τις λειτουργίες για το S.E.O.
  • Σε όσους επιθυμούν να προωθήσουν την επιχείρησή τους και να βελτιώσουν την κατάταξη του website τους ή του eshop τους στις μηχανές αναζήτησης
  • Σε ιδιώτες και επαγγελματίες
  • Σε φοιτητές, που τους ενδιαφέρει ο χώρος του Digital Marketing και θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους

Εισηγητής: Δημήτρης Τσιντικίδης (ΜSc-IΤM)

Είναι εξειδικευμένος σύμβουλος Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Digital Marketing. Έχει συνεργαστεί με πολλές εταιρίες στον τομέα του eCommerce για την βελτίωση της online εικόνας τους. Έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας με ειδίκευση στα Πληροφοριακά συστήματα και στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο MSc in Innovation and Technology Management – University of Bath. Συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις και σεμινάρια γύρω από τις ψηφιακές δεξιότητες και από το 2014 εκπαιδεύει συστηματικά στελέχη επιχειρήσεων στον τομέα του eCommerce.

Πληροφορίες Πρόσβασης

Με την αγορά του σεμιναρίου έχετε πρόσβαση σε αυτό για τρεις (3) μήνες (93 ημέρες) για απεριόριστες επαναλήψεις των βίντεο. Πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να παρακολουθήσετε τις ενότητες του σεμιναρίου. Όλοι οι παρακάτω σύνδεσμοι ξεκλειδώνονται για την παρακολούθηση των βίντεο μετά την ολοκλήρωση της αγοράς του σεμιναρίου. Πριν την αγορά, υπάρχουν κάποιες ενότητες ανοιχτές για προεπισκόπηση, τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Αφού επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας, σας δίνεται πρόσβαση στο σεμινάριο, και μπορείτε να το παρακολουθήσετε κάνοντας σύνδεση στην ιστοσελίδα μας με τον λογαριασμό που δημιουργήσατε κατά την αγορά σας.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης Κέντρου Δια Βίου Μάθησης.
Παρακαλώ ενημερώστε μας,  μόλις ολοκληρώσετε την παρακολούθηση, ώστε να προβούμε στον απαραίτητο έλεγχο και να σας στείλουμε με email την βεβαίωση.

  • Παρέχονται Σημειώσεις
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης Κέντρου Δια βίου Μάθησης
  • Διάρκεια εκπαιδευτικών βίντεο: 4 ώρες
  • Κόστος Σεμιναρίου: 25,00€
Scroll to Top