Τρέχουσα Κατάσταση
Δεν το έχετε ξεκινήσει
Κόστος Σεμιναρίου
45€
Ξεκινήστε τώρα

Σεμινάριο Δημιουργίας & Διαχείρισης Eshop με WooCommerce

Το WooCommerce είναι ένα πρόσθετο (plugin) του WordPress, το οποίο προσθέτει τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop).

Στόχος του σεμιναρίου WooCommerce είναι να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να διαχειρίζεστε ένα eshop.

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι χρήσιμο να έχετε πρώτα παρακολουθήσει το σεμινάριο WordPress, στο οποίο αναλύονται σε βάθος οι λειτουργίες της πλατφόρμας.

Δημιουργήστε το δικό σας Eshop, ώστε:

 • Να απευθύνεστε σε περισσότερους αγοραστές ανεξαρτήτως τοποθεσίας.
 • Να κάνετε γνωστά τα προϊόντα σας με άμεση πληροφόρηση μέσω φωτογραφίας και περιγραφής
 • Να διαχειρίζεστε άμεσα και με σύγχρονα μέσα τις παραγγελίες προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση
 • Να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά

To WooCommerce είναι μια εύχρηστη πλατφόρμα, με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας eshop, χωρίς να χρειάζεται να έχετε γνώσεις κώδικα.

Είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, αφού αποτελεί το 30% όλων των ηλεκτρονικών καταστημάτων. (σύμφωνα με το buildwith)

Σε ποιους απευθύνεται

 • Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις για την δημιουργία και διαχείριση eshop με το Woocommerce.
 • Σε ιδιώτες και επαγγελματίες που θέλουν να δημιουργήσουν το δικό τους eshop
 • Σε άτομα που διαχειρίζονται eshop
 • Σε εταιρείες που ενδιαφέρονται για εκπαίδευση του προσωπικού τους στη διαχείριση του e-shop

Εισηγητής: Δημήτρης Τσιντικίδης (ΜSc-IΤM)

Είναι εξειδικευμένος σύμβουλος Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Digital Marketing. Έχει συνεργαστεί με πολλές εταιρίες στον τομέα του eCommerce για την βελτίωση της online εικόνας τους. Έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας με ειδίκευση στα Πληροφοριακά συστήματα και στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο MSc in Innovation and Technology Management – University of Bath. Συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις και σεμινάρια γύρω από τις ψηφιακές δεξιότητες και από το 2014 εκπαιδεύει συστηματικά στελέχη επιχειρήσεων στον τομέα του eCommerce.

Πληροφορίες Πρόσβασης

Με την αγορά του σεμιναρίου έχετε πρόσβαση σε αυτό για έξι (6) μήνες (186 ημέρες) για απεριόριστες επαναλήψεις των βίντεο. Πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να παρακολουθήσετε τις ενότητες του σεμιναρίου. Όλοι οι παρακάτω σύνδεσμοι ξεκλειδώνονται για την παρακολούθηση των βίντεο μετά την ολοκλήρωση της αγοράς του σεμιναρίου. Πριν την αγορά, υπάρχουν κάποιες ενότητες ανοιχτές για προεπισκόπηση, τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Αφού επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας, σας δίνεται πρόσβαση στο σεμινάριο, και μπορείτε να το παρακολουθήσετε κάνοντας σύνδεση στην ιστοσελίδα μας με τον λογαριασμό που δημιουργήσατε κατά την αγορά σας.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης Κέντρου Δια Βίου Μάθησης.
Παρακαλώ ενημερώστε μας,  μόλις ολοκληρώσετε την παρακολούθηση, ώστε να προβούμε στον απαραίτητο έλεγχο και να σας στείλουμε με email την βεβαίωση.

 • Παρέχονται Σημειώσεις
 • Βεβαίωση Παρακολούθησης Κέντρου Δια βίου Μάθησης
 • Δεν απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού
 • Διάρκεια εκπαιδευτικών βίντεο: 8,5 ώρες
 • Κόστος Σεμιναρίου: 45,00€

Εμπειρίες σπουδαστών:

Θεματικές Ενότητες

Επέκταση Όλων
Scroll to Top